True
Ondernemen.TV - TV kijken via internet, de beste Ondernemen tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

AlpenHaus! - Alle afleveringen
AlpenHaus!
AlpenHaus!: Afl. 4

Sanne skiet op de world cup pistes van Hinterglemm en ontmoet Ralph in een resort waar ze over de toekomstplannen van de Alpin Family praten. Als afsluiter van haar Oostenrijk-trip eindigt ze aan de huisgebrouwen schnaps in Leogang. Arno gaat op drielandentrip: hij bezoekt een magische toren uit de Netflix-serie Curon in Italië en gaat kaasfondueën in Zwitserland. Terug in Tirol belandt hij bij restaurant Luis dat een prachtige geschiedenis heeft.AlpenHaus!
AlpenHaus!: Afl. 3

Arno gaat in Tirol samen met Ralph het skigebied Berg Kastel verkennen. Na een aantal runs belanden ze bij een privéhut aan de piste voor een bbq. Daarna neemt Arno ons mee op een rondleiding door Mein Almhof die op het dak eindigt. Sanne is te gast in een boutique-resort met een giga uitzicht over Zell am See. Ook zij gaat skiën: de Schmittenhöhe. Tot slot vertrekt ze naar Saalbach waar Mariëlle haar tips geeft over investeren in Oostenrijk.AlpenHaus!
AlpenHaus!: Afl. 2

Sanne knalt de berg af met de Maisflitzer in Kaprun waarna ze even bij moet komen in de wellness van het Elements Resort. Daarna de Schmittenhöhe op met Ralph die haar bijpraat over zijn kledinglijn 'Alpsters'. Arno krijgt een uitgebreide rondleiding door een nieuw resorthotel in het wintersportdorp Nauders. Ook hij gaat skiën: in het Italiaanse Belpiano is dezelfde skikaart geldig. Tot slot, après-ski in de Alm Stadl waar enkele top dj's los gaan!AlpenHaus!
AlpenHaus!: Afl. 1

Het traditionele Tiroolse dorp Nauders is de thuisbasis van het nieuwste resort van de Alpin Family. Arno ontdekt wat er in de wintersportplaats te zien en te beleven is. Sanne zit aan de andere van Oostenrijk, in het Salzburgerland, waar ze de pistes van de Schmittenhöhe onveilig maakt en in Kaprun logeert.AlpenHaus!
AlpenHaus!: Afl. 4

Sanne start op de Zeller See en maakt met Gerard een kort uitstapje per boot, waarna een sup-avontuur wacht. Marielle praat haar de dag erna bij over het nieuwe resort in Zell am See en aansluitend wordt een rondje gefietst met de Nederlandse Anneke die er woont. Arno heeft ontdekt dat er in Montafon veel brouwerijtjes van regionaal bier zijn en bezoekt met Ralph zijn nieuwe resort in aanbouw. Hij eindigt met een 'steilwand'-klimavontuur op de rotsen.AlpenHaus!
AlpenHaus!: Afl. 3

Arno maakt met de Nederlandse Bonnie een uitgebreide huttentocht in het mooie Gauertal in Montafon. Na de tocht staat een bezoek aan de bouwplaats van een nieuw Alpin Family Resort op het programma. Sanne stapt op de e-bike om fietswalhalla Hinterglemm op de kaart te zetten. Daarna heeft de Nederlandse ondernemer Ralph een mooie wandeltocht voor haar uitgestippeld, waarbij ze eindigen met een 'flying fox'-vlucht over een ravijn. Maar of Sanne dat zo leuk vindt...AlpenHaus!
AlpenHaus!: Afl. 2

Sanne bezoekt de bergwereld Gipfelwelt 3000 op de Kitzsteinhorn en gaat er wandelen met de Nederlandse berggids Tim. De volgende ochtend heeft hij een fashionafspraak met Ralph voor zijn nieuwe kledinglijn: Alpsters. Arno heeft als startpunt Alpenstad Bludenz, de bakermat van de Milka-chocolade. Vervolgens praat specialist Gerard hem bij over de vastgoedmogelijkheden in Montafon. Tot slot gaat hij 'double-dutch'-fietsdaten met Katharina en Sebastiaan.AlpenHaus!
AlpenHaus!: Afl. 1

Arno is via de Silvretta Hochalpenstrasse onderweg naar het dal van Montafon om de laatste toeristische ontwikkelingen in de regio te aanschouwen. Tussendoor laat hij ons ook de mooiste plekjes zien. Sanne is in de regio Saalbach-Hinterglemm, waar ze in een prestigieus resort verblijft. Ze heeft een 'downhill'-date met Nederlander Yannick en Oostenrijk-vastgoedspecialist Marielle praat haar bij over hoe gemakkelijk je een appartement koopt in het Alpenland.