True
Ondernemen.TV - TV kijken via internet, de beste Ondernemen tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

AlpenHaus! - Alle afleveringen
AlpenHaus!
AlpenHaus!: Afl. 4

Sanne start op de Zeller See en maakt met Gerard een kort uitstapje per boot, waarna een sup-avontuur wacht. Marielle praat haar de dag erna bij over het nieuwe resort in Zell am See en aansluitend wordt een rondje gefietst met de Nederlandse Anneke die er woont. Arno heeft ontdekt dat er in Montafon veel brouwerijtjes van regionaal bier zijn en bezoekt met Ralph zijn nieuwe resort in aanbouw. Hij eindigt met een 'steilwand'-klimavontuur op de rotsen.AlpenHaus!
AlpenHaus!: Afl. 3

Arno maakt met de Nederlandse Bonnie een uitgebreide huttentocht in het mooie Gauertal in Montafon. Na de tocht staat een bezoek aan de bouwplaats van een nieuw Alpin Family Resort op het programma. Sanne stapt op de e-bike om fietswalhalla Hinterglemm op de kaart te zetten. Daarna heeft de Nederlandse ondernemer Ralph een mooie wandeltocht voor haar uitgestippeld, waarbij ze eindigen met een 'flying fox'-vlucht over een ravijn. Maar of Sanne dat zo leuk vindt...AlpenHaus!
AlpenHaus!: Afl. 2

Sanne bezoekt de bergwereld Gipfelwelt 3000 op de Kitzsteinhorn en gaat er wandelen met de Nederlandse berggids Tim. De volgende ochtend heeft hij een fashionafspraak met Ralph voor zijn nieuwe kledinglijn: Alpsters. Arno heeft als startpunt Alpenstad Bludenz, de bakermat van de Milka-chocolade. Vervolgens praat specialist Gerard hem bij over de vastgoedmogelijkheden in Montafon. Tot slot gaat hij 'double-dutch'-fietsdaten met Katharina en Sebastiaan.AlpenHaus!
AlpenHaus!: Afl. 1

Arno is via de Silvretta Hochalpenstrasse onderweg naar het dal van Montafon om de laatste toeristische ontwikkelingen in de regio te aanschouwen. Tussendoor laat hij ons ook de mooiste plekjes zien. Sanne is in de regio Saalbach-Hinterglemm, waar ze in een prestigieus resort verblijft. Ze heeft een 'downhill'-date met Nederlander Yannick en Oostenrijk-vastgoedspecialist Marielle praat haar bij over hoe gemakkelijk je een appartement koopt in het Alpenland.AlpenHaus!
AlpenHaus!: Afl. 4

Sanne ontdekt met Ralph het schitterende Nova-skigebied waar hij alles vertelt over het nieuwe resort in Montafon. 's Avonds gaat ze op avontuur in het donker: nachtrodelen! Arno heeft in Kühtai een ski-date met de Nederlandse skilerares Michelle uit Innsbruck. De dag eindigt met de Zieseltoer, een tocht met een rupsbandvoertuig. Tot slot keert hij terug naar Zell am See waar Ralph over zijn eerste stappen als ondernemer vertelt.AlpenHaus!
AlpenHaus!: Afl. 3

Programma waarin Arno Raymakers en Sanne Heijen op zoek gaan naar het succesverhaal achter de Alpin Family in Oostenrijk.AlpenHaus!
AlpenHaus!: Afl. 2

Sanne is in Montafon en gaat samen met de Nederlandse Katharina de berg de Hochjoch verkennen. Na de tocht wordt gedineerd in een uniek decor: een skilift! Met vastgoedspecialist Gerard bezoekt ze vervolgens het allernieuwste Alpin Family-project en 's avonds mag ze plaats nemen in een pistenbully! Arno is ondertussen in Leogang. Samen met Ralph probeert hij de ski's uit van achtvoudig wereldkampioen Marcel Hirscher, waarna hij ook die skifabriek bezoekt.AlpenHaus!
AlpenHaus!: Afl. 1

Sanne en Arno zijn terug in de Alpen. Ook dit seizoen volgen ze de succesvolle Nederlandse ondernemer Ralph. Arno maakt met hem per helikopter een rondje langs alle resorts, geniet van zijn nieuwe logeeradres en neemt een kijkje bij de een fotoshoot. Sanne leert van chef Matt hoe je sushi maakt. Vervolgens vertrekt ze naar Montafon. Ze ontdekt de regio per arrenslee en daarna laat Ralph haar kennismaken met een nieuw hotelproject.