True
Ondernemen.TV - TV kijken via internet, de beste Ondernemen tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

17-11-2021
Andere Tijden Special
Andere Tijden Special: De Schuilplaats

De Grebbeberg, bij Rhenen. Nu een idyllisch wandelgebied. In mei 1940 het toneel van felle gevechten. Hier hoopt ons leger de Duitsers tegen te houden. Haast nergens in Nederland wordt meer strijd geleverd. Meer dan 400 Nederlanders komen om het leven. Het onbekende verhaal van zeventien jonge militairen die op de Grebbeberg een schuilplaats graven. Ze blijven alleen achter in een gebied vol Duitse SS-soldaten. Het eindigt in een slachtpartij. Twee Nederlandse militairen uit de schuilplaats worden nog steeds vermist. Onderzoeker Michiel Teunisse denkt te weten waar ze liggen. Landmacht-experts gaan 81 jaar na dato op zoek.



Op1
Op1

Nilüfer Gündogan, Natascha van Weezel en Thomas van Groningen over hoe te reageren op Forum voor Democratie. * Stefan de Vries, Annette Birschel en Sander van Hoorn over het coronabeleid in de landen om ons heen. * Hoofdofficier Rutger Jeuken over de eerste pro-formazitting in de Mallorca-zaak. * Veldhuis & Kemper zijn al 20 jaar onafscheidelijk.



Onrecht!
Onrecht!

Mark Baanders en Niels Oosthoek helpen slachtoffers van onrecht om alsnog hun recht te halen. Of het nu gaat om een malafide autoverkoper, een dubieuze rij-instructeur of om een absolute horrorstage. Met verborgen camera-acties, een gezonde dosis brutaliteit en humor gaan ze het onrecht te lijf.



Inside IDFA
Inside IDFA: Four Journeys

Nadia Moussaid spreekt met schrijver en journalist Haroon Ali over Four Journeys.



Welkom in... Containerdorp
Welkom in... Containerdorp

Dwight leert in het Containerdorp in Eindhoven een andere - onvoorspelbare - kant kennen van bewoner Charles. In Dordrecht gaat Richard - geheel in stijl - naar de kerk. Om even later naar het gemeenteloket te gaan: hij krijgt een laatste waarschuwing om zich te gedragen, anders moet hij zijn huis uit. Ook Carla en Sander gaan naar het gemeenteloket, maar dan om een heel andere reden: ze gaan officieel samenwonen. In Hilversum heeft Containerdorper Rinus zich buitengesloten en dat is niet voor het eerst.



Nieuwsuur
Nieuwsuur

Reactie grenswacht op conflict Wit-Rusland. Migranten willen vanuit Wit-Rusland de grens oversteken naar Polen. Saskia Dekkers spreekt de Poolse grenswacht. * 'Raad van State medeplichtig aan discriminatie'. Aleid Wolfsen van Autoriteit Persoonsgegevens zegt dat de Raad van State medeplichtig is aan discriminatie, vanwege uitspraken in de toeslagenaffaire. * De rol van hypotheekverstrekkers in de woningmarkt. Te gast: Claire Dumas, directeur hypotheken bij ABN AMRO, en Jeroen Pels van Triodos Bank. * Formatiefoutje van Segers. ChristenUnie-voorman Segers liet gevoelige formatiedocumenten in een trein slingeren. We praten met Arjan Noorlander.



Je Huis op Orde
Je Huis op Orde

Het samengestelde gezin bestaande uit moeder Annemarie, vader Philip en de kinderen Jasmijn (19), Sebastiaan (18), Rosalie (16), Feline (13), Annabel (11) en Benjamin (7), woont in Amstelveen en staat nooit stil. Op volle sterkte leven ze met z'n achten in het huis en wordt het snel een chaotische bende. Vooral Annemarie wordt daar onrustig van. Hoewel ze in een prachtig hip huis leven, heeft ze een bijna obsessieve wens dat alles tot in de puntjes netjes en perfect moet zijn. De handen van organizer Eefje jeuken om bij dit gezin aan de slag te gaan.



Vaccinatie Vetes
Vaccinatie Vetes

De coronapandemie heeft de verhoudingen in onze samenleving op scherp gezet. De kwestie of men zich wel of niet laat inenten leidt tot felle discussies tussen families, vriendengroepen, verenigingen, op de werkvloer en in relaties. In deze documentaire volgen we uiteenlopende personen die in conflict zijn met hun omgeving vanwege hun vaccinatiekeuze.



De Geknipte Gast
De Geknipte Gast: Nilüfer Gündogan

Interviewprogramma met Özcan Akyol, die in gesprek gaat met Nilüfer Gündogan terwijl die bij hem in de barbershop langskomt. Tussen de spiegels ontvouwt zich een openhartig gesprek over het werk en het privéleven van Nilüfer.



De Grote Kleine Treinencompetitie
De Grote Kleine Treinencompetitie: Toekomst

De teams staan voor een extra grote uitdaging. Ze krijgen één dag minder om de baan af te bouwen en daarnaast moeten ze alle eerder gemaakte banen op elkaar aansluiten en zorgen dat er een treintje overheen rijdt. Dj, en bovenal de grootste treinenfan van Nederland, Erik de Zwart is het gastjurylid in de laatste aflevering met het thema 'toekomst'. De laatste banen die gemaakt worden zijn een maanlandschap en een baan waarin twee toekomstbeelden van de wereld getoond worden inclusief twee aquaria.



vtwonen weer verliefd op je huis
vtwonen weer verliefd op je huis

Dennis en Eline zijn de eerste bewoners van deze nieuwbouwwoning in Hoofddorp. De eengezinswoning werd zo goed als tegelijkertijd opgeleverd met de geboorte van hun dochter Tess. Mede daardoor hebben ze niet direct goed de tijd kunnen nemen voor de inrichting. Na vijf jaar is het nog steeds niet gelukt om hun beide stijlen goed te mixen. Want hij wil een zwart/wit, minimalistisch geheel en zij verlangt naar het ultieme bohemian Ibiza gevoel met veel kleur en bloemetjes. Het is nu een mengelmoes en heeft geen duidelijke stijl. Alles bestaat uit compromissen en alleen in een paar kleine accessoires is hun eigen stijl terug te zien.



Atlas
Atlas

Hoe bereken je de zeespiegelstijging? Met René van Westen, klimaatwetenschapper Universiteit Utrecht. * Tijdreizen: Praktisch onmogelijk of in theorie echt mogelijk? Met George van Hall, wetenschapsjournalist. * Nieuwsblokje: Roodbaarzen laten zien welke genen verantwoordelijk zijn voor oud worden/Voor het eerst een kinderschedel van de homo naledi (mensachtige) gevonden/De Atlas 1 gaat de lucht in. * Reportage: Welke informatie kun je halen uit vingerafdrukken op een crime scene? * Hoe ontdek je veilig nieuwe paddenstoelen? Met Jorinde Nuytinck, mycoloog bij Naturalis.



De 3 sterren camping
De 3 sterren camping

Edwin Evers, Jörgen Raymann en Simon de Wit aka Blanks zijn te gast. Wat krijg je als je een ex-radio dj/muzikant, een tv icoon/cabaretier en een jonge YouTuber/muzikant bij elkaar zet? Juist: een hele gezellige, muzikale en vrolijke dag op de 3 sterren camping. De groep leert elkaar tijdens de groepsactiviteit beter kennen, wanneer ze elkaars hoofd moeten proberen te vangen in klei. Vervolgens splitsen ze op. Nick en Blanks maken een 1-hour remake, waarbij ze de guilty pleasures van Edwin en Jörgen samen proberen te brengen. De tijdsdruk van Blanks idee en het perfectionisme van Nick blijken een lastige combi.



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: Luister vrij bij mij - Peter Toonen met Olaf Weller en Roger Spees

Voor de volledige aflevering, klik op de onderstaande link: Klik hier OlafWeller en pianist Roger Spees vertellen Peter Toonen over hun nieuwsteinitiatief ‘Luister Vrij Bij Mij’. Nog voordat demondkapjes verplicht werden startte Olaf het initiatief ‘Adem Vrij Bij Mij’,een marktplaats voor mensen die vrij willen ademen. Niet veel later werd ditopgevolgd door Keuze Vrij Bij Mij, een platvorm dat bedrijven en mensen bijelkaar brengt – zonder onderscheid én voor een open en vrije samenleving. In navolging van dezetwee succesvolle initiatieven is er sinds kort de website Luister Vrij Bij Mij.Op Luister Vrij Bij Mij vind je optredens waar je ook zonder QR-code kuntgenieten van muzikanten, cabaretiers, schrijvers en andere artiesten. Je trefter alles aan wat met luisteren te maken heeft. De optredens worden binnen de huiselijke sfeer of op privé locatiesgegeven. Ze zijn dus voor iedereen toegankelijk. Luister Vrij Bij Mij zorgtvoor een zo groot mogelijk aanbod en matcht de juiste artiesten. Zo kan straks iedereenin zijn eigen buurt genieten van een uitgebreid muzikaal en cultureel aanbod. Ben je artiest of hebje een huiskamer, meld je aan bij: www.luistervrijbijmij.nl Kijk ook eerdereuitzendingen met Olaf Weller over Keuze Vrij Bij Mij: Klik hier video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons een in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! Klik hier je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? Klik hier je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!



NOS Journaal
NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO Nieuws met gebarentolk.



Charmed
Charmed

Phoebe maakt zich zorgen als Cole undercover blijft, terwijl het Broederschap een plan smeedt om Cole aan de kant van het kwaad te krijgen. Ondertussen krijgt Piper een nieuwe kracht die ze moeilijk kan beheersen.



MasterChef Australië
MasterChef Australië

Jock onthult een andere mystery box dan normaal. De deelnemers moeten vier ingrediënten gebruiken in hun uiteindelijke gerecht, maar voordat ze beginnen met koken, kunnen ze met elkaar van ingrediënten ruilen.



HLF8
HLF8

Live talkshow met Johnny de Mol. Johnny ontvangt aan tafel een aantal gasten om de dag door te nemen.



First dates
First Dates

Waar vind je de echte liefde? Het First Dates restaurant opent voor de negende keer haar deuren. De gasten zijn single en op zoek naar de ware. We zien singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match?



M
M

Bekendmaking NS-Publieksprijs. De genomineerden van dit jaar zijn: Johan Derksen (Derksen), Lale Gül (Ik ga leven), Maike Meijer (Wen er maar aan), Kees Hulst voor Hendrik Groen (Het laatste geheime dagboek van Hendrik Groen, 90 jaar), Saskia Noort (Bonuskind), Martien Meiland (Martien) en de onlangs overleden Ruud ten Wolde, die het prachtige boek 'Ziek gelukkig' schreef. Zijn vriend en zijn moeder zijn aanwezig. * Komt er gratis kinderopvang in Nederland? Dit staat in het uitgelekte concept-regeerakkoord. We bespreken het met politiek journalist van NRC Rik Rutten en journalist Liesbeth Staats.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Marco en Joke zijn meteen dolenthousiast. Jeroen heeft zijn date Nadine pas heel kort gezien...



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Nieuws met gebarentolk.



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten

Wonen op een plek die vroeger midden in de Zuiderzee lag. Johan Woolderink woont in het monumentale lichtwachtershuis 'Oud-Kraggenburg'. Het voormalige vuurtoreneiland heeft een rijke geschiedenis. * Alain Caron ontmoet een aantal van Nederlands grootste chefs in Alain ziet Sterren. Op Texel is hij bij Jef Schuur, die zijn kinderdroom heeft waargemaakt: kok zijn in zijn eigen restaurant. Al twaalf jaar op een rij wordt zijn harde werk en visie - lokale inspiratie en lokale producten - beloond met een Michelinster, de enige ster op het eiland.



RoddelPraat
Mark Baanders boos op Dennis en Jan Roos: 'Ik had niet moeten komen' | RoddelPraat

Deze week is Mark Baanders te gast, hij is boos op Dennis Schouten en Jan Roos. Sylvana IJsselmuiden zorgt voor een rel bij Expeditie Robinson. Deze week in de ‘Extra Uitzending’: - Mark Baanders gek op Robbert Rodenburg - Glennis Grace dumpt vriendje - Juultje Tielemans weer vrijgezel - Romy Monteiro stelt zich enorm aan - Dries Roelvink komt met zijn nieuwe boek: ‘Dries’ - Fabiola gaat met Dirk Kuyt En nog veel meer via: Klik hier ons ook op Instagram voor dagelijks RoddelPraat updates: Klik hier #janroos #dennisschouten



Vlogmania kort
Vlogmania kort

De tweejarige Jason vlogt over zijn bezoek aan de bibliotheek. Opa Jaap heeft een gouden tip voor scholieren die geen zin hebben om hun huiswerk te maken. Game-vloggers Ans en Johan moeten improviseren als hun hamster tijdens de uitzending een hartstilstand krijgt. Met o.a. Jandino Asporaat, Tina de Bruin, Rop Verheijen, Simon Groen en Kees Hulst.



50/50
50/50

In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op het juiste antwoord en verdienen vijftig euro in hun persoonlijke pot per goed antwoord. De vraag is alleen: wie casht na de vijftigste vraag zijn pot?



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: Zeeuwse inkt

Verhalen achter bijzondere tatoeages uit Hulst, de Zeeuwse stranden en Sluis worden verteld.



EenVandaag
EenVandaag

Milieuovertredingen vaak niet bestraft * Export dolfijnen naar China * Steeds meer vraag naar zouttherapie * Uitgelekte stukken formatie



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



Freeks wilde wereld
Freeks wilde wereld: Scherpe watervriendjes

Freek is op de zeebodem van de Malediven. Hij laat zien hoe waterdruk tijdens het duiken op je lichaam werkt. Het koraalrif zit vol bijzondere dieren. De zeesterren die daar leven komen voor in allerlei vormen en maten. Sommige lijken op speldenkussens en andere hebben extra armen of zijn bedekt met grote gifstekels. En ook de vissen van het rif hebben allerlei bizarre aanpassingen.



DutchtuberGaming
DutchtuberGaming: ACHTBAAN NAAR SPONGEBOB! (Roblox)

ACHTBAAN NAAR SPONGEBOB! (Roblox) ????Meer leuke video's bekijken? dat kan hier!: Klik hier VOOR MEER & ABONNEER! ????Deze video is voor iedereen & alle leeftijden! ????Laat weten wat je van de video vindt! ????Instagram: Klik hier Ik ben Job. Ook wel bekend als Dutchtuber! Op dit YouTube kanaal upload ik dagelijks nieuwe filmpjes. Deze filmpjes zijn bedoelt voor iedereen & alle leeftijden. Music by Kevin Macleod: Klik hier



Het Sinterklaasjournaal
Het Sinterklaasjournaal

Verslag van de actuele ontwikkelingen en achtergronden rondom de intocht, het verblijf en de verjaardag van de goedheiligman in Nederland.



Bad Nature
Bad Nature: Hagedissen oogbloed en termietenscheten

We ontdekken een ongelofelijke hagedis die bloed uit zijn ogen laat spuiten om zichzelf te verdedigen. Baz is stomverbaasd als blijkt dat het wilde dier dat het meeste methaangas ter wereld produceert een ontzettend klein, maar indrukwekkend insect is.



Feyenoord
Feyenoord: ???? #TRAINING STORIES | Workout session during the INTERNATIONAL BREAK

De interlandperiode is nog in volle gang bezig, maar ondertussen wordt er hard doorgewerkt op 1908. In aanloop naar #FEYPEC trainden de achtergebleven en al teruggekeerden spelers van Feyenoord 1 samen met een aantal jeugdspelers van de Feyenoord Academy en wij waren erbij! Veel plezier met de nieuwe #TRAINING STORIES. ABONNEER ?? Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ??? #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ?? Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier Twitter: Klik hier



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Het nieuws van Nederland. Mis niets van het gesprek van de dag



SpangaS
SpangaS: Noor vs. Nadira

Noor confronteert gymdocent Nadira: ze is te hard voor haar leerlingen. Gioia laat zich meeslepen door Arya en leeft zich uit. JJ peinst over een nieuwe versie van het liefdescontract.



Gio
Gio: SORRY! IK HEB HET PERONGELUK VERPEST VOOR HAAR! TE ZENUWACHTIG…????

? Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE SHIT: Klik hier Bestel hier mijn eigen boek: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Snapchat: Gio_141 - Twitter: Klik hier Instagram: Klik hier Mijn Spotify lijst: Klik hier filmpje krijgen van mij? Ga naar deze site: - Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN ? Afspeellijsten van video's: - Sims 4: Klik hier Video's met familie: Klik hier Fifa pack openings: Klik hier Vlogs: Klik hier Omegle: Klik hier ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als Sims 4, maar vooral verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen.



Wat Eten We?
Wat eten we?

TV-kok Roberta Pagnier zet elke werkdag een lekkere, makkelijk te bereiden en gezonde maaltijd op tafel. Ze maakt bekende klassiekers met een twist. Binnen een half uur maakt Roberta in een handomdraai een inspirerende maaltijd.



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Jaap Robben over zijn boek Zwijgmannen

Op Wereldprematurendag wordt er extra aandacht gevraagd voor te vroeg of ziek geboren baby's. Mathilde Keij, moeder van Tjavi, en Manon Benders, hoogleraar neonatologie van het UMC Utrecht, zijn te gast. * Peter Heerschop en Viggo Waas hebben acht Olympische Spelen meegemaakt. Samen blikken ze terug en alvast vooruit in de eenmalige theatervoorstelling De Weg Naar De Spelen. Peter is te gast. * Jaap Robben komt vertellen over zijn boek Zwijgmannen. Het gaat over elkaar leren kennen wanneer je geen taal deelt. * En wildlife-docent André Donker heeft een hoop te vertellen over wasberen in Limburg en wintervlinders.



Complex NL
Gotu Jim: ''Mijn schermtijd was 8.5u!'' | Complex NL PHOTOBOOTH

In Complex NL PHOTOBOOTH leren we jong talent & rising stars kennen door middel van een trip down memory lane. Ze worden letterlijk en figuurlijk geportretteerd in een photobooth. Waar komen ze vandaan? Welke foto laat het begin van hun passie zien? Wat is het hoogtepunt van hun carrière tot nu toe? We laten een tijdlijn aan persoonlijke foto’s zien terwijl het talent de verhalen vertelt. Benieuwd naar meer? Abonneer op Complex NL: Klik hier ons ook op: Instagram: Klik hier Klik hier



Vitesse
Vitesse: INTERVIEW | Buitink over geloven in meer

Voor Thomas Buitink is november tot dusver een mooie maand. De aanvaller kreeg zijn eerste basisplaats dit seizoen in de spectaculaire Europese uitwedstrijd tegen Tottenham Hotspur en stond ook in het gewonnen competitieduel tegen FC Utrecht aan de aftrap. Tijd om bij te praten met de speler uit de eigen voetbalacademie.



MeisjeDjamila
MeisjeDjamila: ONTSNAPPEN UIT FREDDY'S ENGE VILLA! - OBBY || Let's Play Wednesday

Oh nee! De super enge Freddy heeft me opgesloten in zijn villa, waar ik moet ontsnappen uit de giga kamers en gangen. Af en toe rent hij ook achter me aan!! Griezel je mee? Check mijn sieradenlijn! Klik hier Insta: @MeisjeDjamila ? Twitter: @DjamilaTweets ? TikTok: DjamilaLy * Klik hier Iedere ????????????????????????????, ???????????????????????????????? en ???????????????????????? een nieuwe video op mijn kanaal ???????????????????????????????????????? Deze video bevat geen betaalde samenwerking of gekregen producten. Alle meningen zijn mijn persoonlijke uitingen en niet beïnvloed door andere partijen. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Check Klik hier voor meer info.



Zeg 'ns AAA
Zeg 'ns Aaa: Angel (Equador)

Van 1981 tot 13 februari 1993 volgen vijf tot zes miljoen mensen wekelijks de gebeurtenissen in de huisartsenpraktijk van dokter Lydie van der Ploeg. Publiekslieveling is huishoudster Mien Dobbelsteen, die zich overal mee bemoeit in haar Amsterdams accent.



EnzoKnol
EnzoKnol: MIJN BENEN TRILLEN VAN DIT UITZICHT ???? #3019

Abonneer op dit kanaal: Klik hier video: Klik hier reis is in samenwerking met: Klik hier kledinglijn ? Klik hier speel ook games! Die kan je hier vinden ? Klik hier je alleen korte & grappige momenten zien? Klik dan hier: Klik hier naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: Klik hier livestream elke zondag van 18:00 t/m 22:30 op Twitch: Klik hier me op: Instagram: Klik hier Alle afspeellijsten ? ? EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: Klik hier Minecraft Seizoen 3: Klik hier Minecraft Seizoen 2: Klik hier Minecraft Seizoen 1: Klik hier Minecraft mini games: Klik hier EnzoKnol Meetings: Klik hier vette peace ?



VeraCamilla
VeraCamilla: LUSH adventskalender van €235 unboxing | Vera Camilla

Ik kreeg van LUSH de adventskalender, met 25 vakjes om uit te pakken. ?? Abonneer GRATIS Klik hier En blijf op de hoogte van al mijn video's! Klik hier me ook op: ? Instagram Klik hier Facebook Klik hier ook deze video's: ? Mijn burn-out Klik hier De burn-out vlog: hoe is het om een burn-out te hebben? Klik hier Opmaken na half jaar geen make-up dragen Klik hier Mijn rosacea huidverzorgingsroutine Klik hier Make-up routine 2020 Klik hier Alles over body positivity (ft. Bodysposipanda) Klik hier Een week geen BH dragen Klik hier Ik probeerde een menstruatiecup Klik hier Mijn oorpiercings Klik hier maak gebruik van affiliate links. Deze video bevat een gekregen product/dienst. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Voor meer informatie, ga naar Klik hier



DutchtuberGaming
DutchtuberGaming: ONTSNAP UIT JAILBREAK OBBY! (Roblox Obby)

ONTSNAP UIT JAILBREAK OBBY! (Roblox Obby) ????Meer leuke video's bekijken? dat kan hier!: Klik hier VOOR MEER & ABONNEER! ????Deze video is voor iedereen & alle leeftijden! ????Laat weten wat je van de video vindt! ????Instagram: Klik hier Ik ben Job. Ook wel bekend als Dutchtuber! Op dit YouTube kanaal upload ik dagelijks nieuwe filmpjes. Deze filmpjes zijn bedoelt voor iedereen & alle leeftijden. Music by Kevin Macleod: Klik hier



Kwebbelkop
Kwebbelkop: Check Out This REAL LIFE SUPERHERO POV!

Check Out This REAL LIFE SUPERHERO POV! If you enjoyed this video, watch more here: Klik hier Klik hier out my best friend! ???? Jam ???? Klik hier Bloo ???? Klik hier MY GEAR My Capture Card! Klik hier NEW GAMES COMING OUT I AM EXCITED ABOUT!!! Battlefield 2042 Klik hier Infinity Klik hier MY DISCORD SERVER! Klik hier This video is child friendly / kid friendly / family friendly ENJOY! ???? ???? CREDITS Can't Stop Won't Stop - Mighty & High Klik hier



AZ Alkmaar
AZ Alkmaar: Clasie trots op prijs: 'Maar punten blijven het belangrijkst' | Goal van de maand

Het doelpunt van Jordy Clasie in de wedstrijd tegen SC Cambuur is door de AZ-fans gekozen tot mooiste doelpunt van de maand oktober. AZTV ging met Clasie in gesprek. ? Abonneer je op het YouTube-kanaal van AZ! Klik hier Volg AZ ook via: ???? Facebook | Klik hier Twitter | Klik hier Instagram | Klik hier Snapchat | Klik hier AZ eSports | Klik hier



PSV
PSV: READY FOR MADDY #10: de bossen in met DIERENVRIEND RAMALHO ???????? & LEO ????

Ready for Maddy #10 alweer! In deze aflevering gaat Maddy samen met Ramalho een stukje wandelen in de bossen achter De Herdgang. Ramalho vertelt hoe het is om in Nederland te wonen en voetballen. ?SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ?FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier



Kinderliedjes
Kinderliedjes | HALLO | Dans | Video | Minidisco | DD Company

Dans voor het kinderliedje: Hallo. Dans mee op dit leuke minidiscoliedje! Hé-ho hallo, hé-ho hallo, doe de mini-disco…Kijk ook eens op WWW.MINIDISCO.TV en download de app! TEKST HALLO! Hallo, hoi, hi, hé, dag, gutentag, bonjour, hello, hola….. Ga maar op je tenen staan Dat gaat zo Trek je spieren stevig aan Dat gaat dan zo Hoog die armen één voor één Dat gaat zo En nu springen op één been Dat gaat dan zo Hé-ho, hallo, hé-ho, hallo, Doe de mini-disco Schud je hoofd heen en weer Dat gaat zo Links en rechts en nog een keer Dat gaat dan zo Trek je buurvrouw aan haar oor Dat gaat zo Kruip onder zijn benen door Dat gaat dan zo! Hé-ho, hallo, hé-ho, hallo, Doe de mini-disco Hé-ho, hallo, hé-ho, hallo, Doe de mini-disco Doe de mini-disco Ga nu zitten op de grond Dat gaat zo Wiebel even met je… bips Dat gaat dan zo Schuif naar voren in de maat Dat gaat zo Klim omhoog totdat je staat Dat gaat dan zo Hé-ho, hallo, hé-ho, hallo, Doe de mini-disco Hé-ho, hallo, hé-ho, hallo, Doe de mini-disco Ziezo! Minidisco, Kinderliedjes, Kleuterliedjes & Peuterliedjes zijn onderdelen van Django Music & Publishing. Wij zijn een muziekproductiebedrijf gespecialiseerd in het maken van dansmuziek voor kinderen o.a. voor kinderentertainment op vakantieparken in binnen en- buitenland, voor kinderdagverblijven, het basisonderwijs en liedjes op maat voor bedrijven. Meer weten over minidisco? Kijk en volg ons op: WWW.MINIDISCO.TV WEBSITE: www.minidisco.nl FACEBOOK: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier ook beschikbaar op Amazon, Google Play, Apple Music, Sonos, Tidal en Deezer. Afspeellijsten: MINIDISCO TEKENFILMS: Klik hier TEKENFILMS: Klik hier DANSINSTRUCTIES: Klik hier TEKENFILMS: Klik hier VIDEOS Klik hier DE WIELEN VAN DE BUS: Klik hier IN DE MANESCHIJN: Klik hier DE MANESCHIJN TEKENFILMS: Klik hier TEKENFILMS: Klik hier VIDEOS: Klik hier WIELEN VAN DE BUS TEKENFILMS: Klik hier | LAYLA ZEEMEERMIN: Klik hier KINDERLIEDJES | NEDERLANDS: Klik hier - Minidisco - Kinderdisco @Kids Songs - Mini Disco - Kids Disco



Kinderliedjes
Kinderliedjes | ONZE AARDE | Dans | Video | Minidisco | DD Company

Dans voor het kinderliedje: Onze Aarde. Denk jij ook mee over onze aarde? Over land, lucht en zee… Met zijn allen gaan wij er voor zorgen, en wat doen we er dan mee? Kijk ook eens op WWW.MINIDISCO.TV en download de app! TEKST ONZE AARDE Denk jij ook mee over onze aarde? Over land, lucht en zee Met zijn allen gaan wij er voor zorgen En wat doen we er dan mee? Onze aarde, geef hem door Van Oost naar West, we doen het voor Onze aarde, geef hem door Van Noord naar Zuid, we gaan er voor Onze aarde geeft ons alles om te leven Kijk maar goed om je heen Als we alles ook een beetje eerlijk delen Is er genoeg voor iedereen Onze aarde, geef hem door Van Oost naar West, we doen het voor Onze aarde, geef hem door Van Noord naar Zuid, we gaan er voor Zuurstof, water, energie Onze aarde geeft het ons allemaal Planten, dieren, energie Onze aarde is echt heel speciaal Zet je in voor onze wereld Maak je sterk voor elkaar Alles wat we nu doen om haar beter te maken Is in de toekomst nog veel meer waard Zuurstof, water, energie Onze aarde geeft het ons allemaal Planten, dieren, energie Onze aarde is echt heel speciaal Onze aarde, geef hem door Van Oost naar West, we doen het voor Onze aarde, geef hem door Van Noord naar Zuid, we gaan er voor Onze aarde, geef hem door Van Oost naar West, we doen het voor Onze aarde, geef hem door Van Noord naar Zuid, we gaan er voor Denk jij ook mee over onze aarde? Over land, lucht en zee Met zijn allen gaan wij er voor zorgen En wat doen we er dan mee? Minidisco, Kinderliedjes, Kleuterliedjes & Peuterliedjes zijn onderdelen van Django Music & Publishing. Wij zijn een muziekproductiebedrijf gespecialiseerd in het maken van dansmuziek voor kinderen o.a. voor kinderentertainment op vakantieparken in binnen en- buitenland, voor kinderdagverblijven, het basisonderwijs en liedjes op maat voor bedrijven. Meer weten over minidisco? Kijk en volg ons op: WWW.MINIDISCO.TV WEBSITE: www.minidisco.nl FACEBOOK: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier ook beschikbaar op Amazon, Google Play, Apple Music, Sonos, Tidal en Deezer. Afspeellijsten: MINIDISCO TEKENFILMS: Klik hier TEKENFILMS: Klik hier DANSINSTRUCTIES: Klik hier TEKENFILMS: Klik hier VIDEOS Klik hier DE WIELEN VAN DE BUS: Klik hier IN DE MANESCHIJN: Klik hier DE MANESCHIJN TEKENFILMS: Klik hier TEKENFILMS: Klik hier VIDEOS: Klik hier WIELEN VAN DE BUS TEKENFILMS: Klik hier | LAYLA ZEEMEERMIN: Klik hier KINDERLIEDJES | NEDERLANDS: Klik hier - Minidisco - Kinderdisco @Kids Songs - Mini Disco - Kids Disco



De Nieuws BV
De Nieuws BV

Nieuws, achtergronden en vertier. Gelijktijdig op NPO Radio1, NPO2 en online.



MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



E-Divisie
eDivisie: GOALSHOW 2 | VITESSE WINT TOPPER & TWENTE SCOORT ER OP LOS | ?????

Vitesse boekt een nipte zege op titelconcurrent AFC Ajax. De Amsterdammers blijven daardoor nog op 0 punten steken. FC Twente scoort er op los tegen FC Utrecht. N.E.C. Nijmegen en SC Cambuur verdelen de punten in de laatste wedstrijd van de avond. De KPN eDivisie is de officiële FIFA 22 Ultimate Team-competitie van de Eredivisie, mede mogelijk gemaakt door KPN. Check de website voor het speelschema, actuele stand en meer! Klik hier de socials en blijf altijd op de hoogte van KPN eDivisie Klik hier video bevat een betaalde samenwerking met KPN. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Voor meer informatie, ga naar Klik hier



Nederland in beweging
Nederland in Beweging

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



Lief Monster
Lief Monster: Warme chocolademelk dag

Lief Monster wordt uitgenodigd om de slurpgast te worden op het warme chocolademelk feest. Dat is een belangrijke functie waar hij erg zenuwachtig van wordt.



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland

Te gast zijn politiek verslaggever van WNL Frank van Leeuwen, directeur politieke zaken van HSCC Han ten Broeke en GGD-arts Putri Hintaran. Met hen hebben we het over de formatieonderhandelingen, over nieuwe sancties van de EU tegen Wit-Rusland en over de GGD's die het aantal coronatesten niet meer aankunnen.



Zin in Zappelin
Zin in Zappelin: Naar de maan: Toedeloe Lied

Vrolijk kleuterprogramma. Fenna Ramos woont met haar beste vriend en knuffel Zappie in een zappelin. Overal waar Fenna is, is Zappie ook. De hele dag door beleeft Fenna avonturen, vertelt ze verhalen, speelt ze spelletjes en kookt, knutselt en zingt ze vanuit haar woonkamer, slaapkamer of moestuin.



De Boterhamshow
De Boterhamshow

Educatief ontbijtprogramma voor kinderen én hun ouders. In deze poppenshow ontvangt presentator 'Opper de Pop' tafelgasten, muzikanten en sidekicks.



Rintje
Rintje: Muts

Oma heeft een muts voor Rintje gebreid. Rintje wil hem niet op, maar het moet van mama. Op weg naar school verstopt hij de muts in de bosjes. Die haalt hij straks wel weer op. Maar na school is de muts weg! Wat moet hij nu thuis vertellen?



DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: PEPERNOTEN BAKKEN MET DE ZUSJES ???? | Bellinga Vlog #2277

STEM OP Luan & Lucilla Bellinga nieuwste Club van Sinterklaas liedjes???? Klik hier ALLERBESTE VRiEND ?? - Lucilla Bellinga & KADO [ OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier ???? "HERRiE" ???? - Luan Bellinga [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier Vorige Video: Klik hier DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN ???? -Lucilla Bellinga Klik hier BELLiNGA VRiENDENBOEKJE ???? Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) ???? Klik hier TiKTOK ????Klik hier HiER "LUCKY LUAN” (de serie) ???? Klik hier ????DAGELiJKS om 6U EEN NiEUWE VLOG! ? DUIMPJE OMHOOG EN ABONNEER GRATIS OP ONZE KANALEN! ? Klik hier or Klik hier KIDS KANALEN: (uploaden als het uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier (Vet Geweldig) ???? - Luan Bellinga [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier VAN SiNT ???? - Luan Bellinga & Coole Piet [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier OMHOOG ???? - Luan Bellinga [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier BELLiNGA'S - Droomboom ????(Officiële videoclip) Klik hier BELLiNGA'S - Volg je hart ???? (Officiële videoclip) Klik hier zijn Daniel (41) Fara (33) Luan (9) Lucilla (6), Luxy (3) , Lucius ( 0 ) en onze hondjes Woezel en Pip ( 4 jaar) ONZE INSTAGRAM: Klik hier je een foto van/met ons? gebruik dan: #DEBELLINGAS #FAMILIEVLOGGERS.NL Mail ons zakelijk: Daniel@Bellinga.TV of bel 0031651896005 Volg ons op facebook: ? Klik hier MAIL STUREN? DAT KAN! Bellinga International Management t.a.v. De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle The Netherlands Dit kanaal is gestart op: 6 feb 2013 6 nov 2013 maakte we onze ALLER EERSTE vlog: Klik hier okt 2014 maakte we onze eerste weekvlog: Klik hier juli 2015 besloten we DAGELIJKS ons leven te vloggen: Klik hier Bellinga Movie 2020: Klik hier Movie 2019: Klik hier Movie 2018: Klik hier Movie 2017: Klik hier Movie 2016: Klik hier Bellinga Movie 2015: Klik hier lopen we 7 dgn achter?* Klik hier VAN ONZE DERDE! Klik hier ALLER EERSTE VLOG OOIT! Klik hier DANIEL EN FARA BELLINGA Klik hier LUCILLA Klik hier & Daniel maken al graag 10 jaar lang een daily video dagboekje. Het word dus niet special gemaakt voor kinderen, maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines. Deze video bevat een gekregen dienst. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Voor meer informatie, ga naar Klik hier



NOS Jeugdjournaal met gebarentolk
NOS Jeugdjournaal met gebarentolk

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers met gebarentolk.





NOS Journaal met gebarentolk
NOS Journaal met gebarentolk

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.