True
Ondernemen.TV - TV kijken via internet, de beste Ondernemen tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

08-03-2023


The Rookie Feds
The Rookie Feds

Een mysterieuze beller dreigt een uitgelekte lijst van undercover FBI-agenten te onthullen, als een gevangene niet wordt vrijgelaten. Nadat een agent dodelijk gewond is geraakt, identificeert het team de beller en gaat naar de haven van Los Angeles om de vrijlating van de gevangene veilig te stellen. Later schakelt Simone John Nolan in om haar te helpen Cutty's garage om te bouwen tot woonruimte. En Brendon, klaar om zijn gevoelens aan Antoinette te bekennen, ontdekt dat ze gevoelens heeft voor iemand anders.



The Rookie
The Rookie

Rechercheur Nyla Harper en James bevinden zich te midden van een bankoverval, waardoor het hele team een klopjacht start door de stad. Tim en Lucy hebben eindelijk hun eerste date, maar er zijn wel een paar probleempjes.



Je Huis op Orde
Je Huis op Orde

In Papendrecht woont het samengestelde gezin van Monique en Jan Willem. Beiden hebben ze twee kinderen uit een vorige relatie, Joris (15), Phileine (11), Finn (15) en Sare (13). In twee jaar tijd hebben Jan Willem en Monique een huis gekocht, zijn ze getrouwd en hebben ze dochter Liva en zoon Sepp gekregen. Zo'n groot gezin zorgt voor veel spullen en vooral voor veel was in huis. Monique wil alles tot in de puntjes voor alle kinderen regelen, maar met zo'n groot huishouden lukt het haar niet om altijd alles op orde te hebben. Dat voelt voor haar als falen. Viktor en zijn dreamteam gaan dit gezin helpen om meer structuur en overzicht te realiseren met als doel een fijn thuis voor hun samengestelde gezin.



Lingo
Lingo

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



HLF8
HLF8

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



50/50
50/50

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Roy en Svenja hebben het niet zo op lastige vragen. En dat maakt precies waardoor ze wel een zielsverband lijken te hebben. De date van Dick en Michiel voelt ook als een warm bad.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Met een pilletje op of coke in je neus achter het stuur? Dat wordt verplicht op cursus straks. Zwerfkippen zijn een ware plaag rond een park Utrecht. De gemeente grijpt in. En sleetje rijden in maart: winterliefhebbers genieten van een mooi pak sneeuw.