True
Ondernemen.TV - TV kijken via internet, de beste Ondernemen tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

11-04-2023
Chicago Fire
Chicago Fire

Een zware storm richt grote schade aan in Chicago en treft Firehouse 51, waardoor de stroom uitvalt. Een kleine jongen verschijnt op mysterieuze wijze op het station en iedereen werkt samen om uit te zoeken van wie hij is en hoe hij daar terecht is gekomen. Foster en Kidd maken ruzie over Severide.



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Johan, Wilfred, René en Angela de Jong bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: het gesprek tussen Timmermans en Van der Plas, Boer Zoekt Vrouw en Mislintat, nieuwe technisch directeur van Ajax.



Fire Country
Fire Country

Bodes team wordt beschuldigd van het stelen van een designhorloge van een ander brandweerlid. De bemanning reageert op een riskante oproep van een extreem gevaarlijk gaslek.



Mitchel aan de Maas
Mitchel aan de Maas

Maak kennis met de vrolijke Mitchel Viljeer en zijn collega's van Rotterdam Stadsbeheer. Mitchel ging viraal op internet toen hij met zijn collega's de Rotterdamse straten sneeuwvrij maakte en daar op zijn geheel eigen wijze verslag van deed. Binnenkort barst het zomercarnaval los, midden in het centrum. Lukt het Mitchel om Rotterdam op tijd klaar te hebben voor dit kleurrijke feest en raakt hij daar weer net zo opgewonden van? Direct staat Mitchel voor een enorme uitdaging: het opruimen van de honderdduizenden kokosnoten die straks door de straten rollen.



Lingo
Lingo

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



50/50
50/50

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Twee koppels zijn begonnen aan hun switch date. Na vierentwintig uur ruilen ze om van date om te zien met wie ze de beste klik hebben.





Het Blok Nieuw Zeeland
Het Blok Nieuw-Zeeland

Mark roept de teams bijeen voor een vurige uitdaging. Er ontstaan problemen voor Ethan en Sam, omdat uitstekende pijpen hun renovatie in de weg kunnen zitten.