True
Ondernemen.TV - TV kijken via internet, de beste Ondernemen tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Cookie Verklaring  
Ondernemen.TV

Herman Gaat Ver - Alle afleveringen

Herman Gaat Ver

Herman Gaat Ver: De onthulling: Een ridderkasteel

Herman gaat naar Duitsland om de familie Van Vliet te hulp te schieten. In 2012 begonnen ze met het runnen van een kasteel met daarin een aantal appartementen en een bistro. De zaken lopen echter niet goed en ze hebben er veel geld in moeten steken om de boel draaiende te houden. Zoon Dylan kan het niet aanzien dat zijn ouders er langzaam aan onderdoor gaan en schakelt Hermans hulp in.

Deze uitzending bekijken

Herman Gaat Ver

Herman Gaat Ver: "Ik heb er weer helemaal zin in!"

Herman den Blijker vliegt naar Noorwegen, waar Roel achttien jaar geleden zijn eigen Hollandse pannenkoekenrestaurant startte. Als zijn compagnon Anthea in 2010 een hartaanval krijgt, gaat het bergafwaarts met het restaurant. Het lukt Roel niet het tij te keren en zijn dochter maakt zich ernstig zorgen. Zij vraagt uiteindelijk Herman om hulp.

Deze uitzending bekijken

Herman Gaat Ver

Herman Gaat Ver: Administratie in een plastic zak...

Herman den Blijker is op Gran Canaria, waar Renzo negen jaar geleden zijn eigen Zoo Restaurant opende. Zijn inkomsten zijn echter niet voldoende om alle onkosten te betalen. Renzo eindigt iedere maand diep in de min en zijn broer Ivest schiet hem te hulp samen met Herman. Bij aankomst blijkt echter dat Renzo helemaal niet zit te wachten op Hermans hulp.

Deze uitzending bekijken

Herman Gaat Ver

Herman Gaat Ver: "M'n handen jeuken"

Herman den Blijker strijkt neer in het Griekse kustplaatsje Gialova. Hier opende de 70-jarige Hetty vier jaar geleden restaurant Meandros. Helaas dreigt Hetty's droom in duigen te vallen. Haar gezondheid laat te wensen over en het restaurant loopt zo slecht dat haar dochter noodgedwongen uit Nederland over moet komen om te helpen. Herman krijgt vanuit meerdere hoeken het verzoek de helpende hand te bieden. Eenmaal ter plaatse blijkt dat moeder en dochter totaal niet op één lijn zitten over hoe de zaak gerund moet worden.

Deze uitzending bekijken

Herman Gaat Ver

Herman Gaat Ver: Papa's of Hermans burger?

Herman den Blijker is op Mallorca in het toeristische plaatsje Cala Ratjada, waar Herbert twaalf jaar geleden een eigen restaurant opende. Lange tijd gaat het goed, totdat hij en zijn partner twee jaar geleden uit elkaar gaan. De echtscheiding kost Herbert handenvol geld, waardoor hij de deuren van zijn restaurant bijna moet sluiten. Zijn dochter Corinna kan het niet aanzien en laat alles in Nederland achter om haar vader te helpen met het redden van zijn zaak. Herman schiet de twee te hulp.

Deze uitzending bekijken

Herman Gaat Ver

Herman Gaat Ver: Van allegaartje naar wijnbar

Herman den Blijker is in Zuid-Spanje, waar de Nederlandse Nenno en zijn Columbiaanse vriend Iván twee jaar geleden een klein restaurantje openden. Ze lieten alles in Nederland achter en stortten zich in het avontuur. Hun droom verandert daar al gauw in een nachtmerrie. Er komen veel te weinig gasten en alle financiële reserves raken op. Nenno's broer Bart maakt zich in Nederland veel zorgen en vraagt Herman om hulp. Bij aankomst in Spanje schrikt Herman zo van de ernstige toestand waarin het restaurant verkeert, dat hij voor het eerst overweegt zelf zijn biezen te pakken.

Deze uitzending bekijken

Herman Gaat Ver

Herman Gaat Ver: De spectaculaire heropening van Malabar

Herman reist af naar het Zuid-Franse Saint-Paul-de-Vence, een klein toeristisch dorp in de buurt van Nice. Hier runnen Pinky en haar man Eric hun restaurant Malabar. Ze zijn de afgelopen jaren diep in de schulden geraakt en moeten iedere dag keihard werken om de deuren van hun zaak open te kunnen houden. In Nederland maakt de zus van Pinky zich grote zorgen en Herman overvalt haar met de vraag om samen met hem Pinky en haar man te hulp te schieten.

Deze uitzending bekijken

Herman Gaat Ver

Herman Gaat Ver: Metamorfose van La Source

Acht jaar geleden begonnen Karin en Edwin samen met de ouders van Karin hun eigen restaurantje in de Franse Dordogne. De zaak liep niet goed en toen de vader van Karin ernstige gezondheidsproblemen kreeg, overwogen Karin en Edwin te stoppen. Ondanks alle ellende besloten ze te blijven. Hermans hulp wordt nu ingeroepen door maar liefst twee vrienden van de ouders van Karin. Wanneer hij aankomt, blijkt al snel dat er heftige familieproblemen zijn.

Deze uitzending bekijken

Herman Gaat Ver

Herman Gaat Ver: Metamorfose van Nomad

Tien jaar geleden viel Carla tijdens een vakantie als een blok voor de Turkse Mehmet en ze verhuisde uiteindelijk naar Turkije. Samen met Mehmet begon ze een restaurant in Mahmutlar, genaamd The Golden Harp. Door de introductie van allinclusivehotels en de crisis zijn de inkomsten van het restaurant teruggelopen. Daarbij heeft Carla ook nog een erfelijke spierziekte, waardoor ze fysiek eigenlijk niet in staat is om hard te werken. Zus Aukje kan de ellendige situatie in Turkije niet langer aanzien en doet een noodoproep aan Herman.

Deze uitzending bekijken

Herman Gaat Ver

Herman Gaat Ver: De metamorfose van Como

Torenhoge schulden maar wel een aardig restaurantje, dat is wat Menno heeft op Ibiza. Een paar jaar geleden liet hij alles achter in Nederland om op Ibiza een restaurant over te nemen samen met een compagnon. Drie weken nadat COMO opende, werd Menno vader. Tegelijkertijd stopte zijn compagnon ermee. Vele lange dagen volgen, maar geld wordt er niet verdiend. Thuis in Nederland zijn zowel zus Astrid als moeder Louise erg bezorgd. Lukt het Herman om Menno zijn ogen te laten openen en hem een serieuze duw te geven in de juiste richting?

Deze uitzending bekijken

Herman Gaat Ver

Herman Gaat Ver: Metamorfose van Cinco

Moeder Mairis schakelt Hermans hulp in om de slechtlopende horecazaak van haar dochter Michelle en schoonzoon Martijn op Curaçao te redden. Eenmaal aangekomen op het eiland lijkt het erop dat Herman net te laat is. Martijn en Michelle hebben zojuist besloten de deuren te sluiten van het restaurantgedeelte van hun zaak Cinco, die tevens als club functioneert. Wat kan Herman nog doen om de toekomst van Martijn en Michelle op hun zo geliefde eiland veilig te stellen?

Deze uitzending bekijken

Herman Gaat Ver

Herman Gaat Ver: De metamorfose van Bayside

Marjan werd vijftien jaar geleden stapelverliefd op de Portugees Luis. Samen openden ze een appartementencomplex met restaurant aan de Portugese kust. Plotseling slaat het noodlot toe, als haar man Luis tijdens een vakantie een ongeluk krijgt en overlijdt. Marjan besluit zonder enige horeca-ervaring de zaak in eigen hand te nemen om de droom van haar man te redden. Marjans tweelingzus Josien maakt zich ernstige zorgen en schakelt daarom Hermans hulp in.

Deze uitzending bekijken

Herman Gaat Ver

Herman Gaat Ver: Metamorphose restaurant Joy

Dop besloot zeven jaar geleden om samen met zijn vrouw Lot naar Frankrijk te verhuizen om daar een restaurantje te beginnen. De zaak genaamd 'Joy' loopt voorspoedig, totdat ze te maken krijgen met een lekkage van de bovenburen. Daarna slaat het noodlot weer toe als Dop tijdens een vakantie uitglijdt en zijn bekken breekt. Daardoor moet het restaurant opnieuw dicht. Hans, de broer van Dop, wil koste wat het kost voorkomen dat Dop en Lot door dit noodlottige ongeval terug moeten naar Nederland, dus schakelt hij de hulp van Herman in.

Deze uitzending bekijken