True
Ondernemen.TV - TV kijken via internet, de beste Ondernemen tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Cookie Verklaring  
Ondernemen.TV

Herman Gaat Ver - Alle afleveringen

Herman Gaat Ver

Herman Gaat Ver: De onthulling: Een ridderkasteel

Herman gaat naar Duitsland om de familie Van Vliet te hulp te schieten. In 2012 begonnen ze met het runnen van een kasteel met daarin een aantal appartementen en een bistro. De zaken lopen echter niet goed en ze hebben er veel geld in moeten steken om de boel draaiende te houden. Zoon Dylan kan het niet aanzien dat zijn ouders er langzaam aan onderdoor gaan en schakelt Hermans hulp in.

Deze uitzending bekijken

Herman Gaat Ver

Herman Gaat Ver: "Ik heb er weer helemaal zin in!"

Herman den Blijker vliegt naar Noorwegen, waar Roel achttien jaar geleden zijn eigen Hollandse pannenkoekenrestaurant startte. Als zijn compagnon Anthea in 2010 een hartaanval krijgt, gaat het bergafwaarts met het restaurant. Het lukt Roel niet het tij te keren en zijn dochter maakt zich ernstig zorgen. Zij vraagt uiteindelijk Herman om hulp.

Deze uitzending bekijken

Herman Gaat Ver

Herman Gaat Ver: Administratie in een plastic zak...

Herman den Blijker is op Gran Canaria, waar Renzo negen jaar geleden zijn eigen Zoo Restaurant opende. Zijn inkomsten zijn echter niet voldoende om alle onkosten te betalen. Renzo eindigt iedere maand diep in de min en zijn broer Ivest schiet hem te hulp samen met Herman. Bij aankomst blijkt echter dat Renzo helemaal niet zit te wachten op Hermans hulp.

Deze uitzending bekijken

Herman Gaat Ver

Herman Gaat Ver: "M'n handen jeuken"

Herman den Blijker strijkt neer in het Griekse kustplaatsje Gialova. Hier opende de 70-jarige Hetty vier jaar geleden restaurant Meandros. Helaas dreigt Hetty's droom in duigen te vallen. Haar gezondheid laat te wensen over en het restaurant loopt zo slecht dat haar dochter noodgedwongen uit Nederland over moet komen om te helpen. Herman krijgt vanuit meerdere hoeken het verzoek de helpende hand te bieden. Eenmaal ter plaatse blijkt dat moeder en dochter totaal niet op één lijn zitten over hoe de zaak gerund moet worden.

Deze uitzending bekijken