True
Ondernemen.TV - TV kijken via internet, de beste Ondernemen tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Cookie Verklaring  
Ondernemen.TV

Leven in de Brouwerij - Alle afleveringen

Leven in de Brouwerij

Leven in de Brouwerij

Presentatoren Kasper en Patrick ontmoeten brouwer Mark Strooker. Zijn brouwerij is tevens een veganistisch restaurant, waaruit hij de wereld een beetje beter en mooier wil maken. De mannen rijden door naar Bodegraven waar Menno Olivier laat zien hoe je op een 'links kapitalistische manier' bier kan brouwen. In Rotterdam ontmoeten Kasper en Patrick hipster-brouwer Etienne, die zijn baard al twintig jaar laat groeien. Hier wordt duidelijk dat bier vooral ook een sociale drank is.

Deze uitzending bekijken

Leven in de Brouwerij

Leven in de Brouwerij

Patrick en Kasper rijden in hun antieke blauwe busje door het Zeeuwse landschap. Ze gaan ze op bezoek bij Kees Bubberman. Hij behoort tot de beste brouwers van Nederland. Verderop in Zeeland ontmoeten ze Andries de Groen sr., die de presentatoren door zijn immens grote moutfabriek leidt. Hij leert de heren de beginselen van het moutproces. En dat gaan Kasper en Patrick testen: ergens in het Zeeuwse landschap gaan ze hun eerste poging tot zelf brouwen ondernemen. En dat vinden ze spannend.

Deze uitzending bekijken