True
Ondernemen.TV - TV kijken via internet, de beste Ondernemen tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Cookie Verklaring  
Ondernemen.TV

Van Liempt Live - Alle afleveringen

Van Liempt Live

Van Liempt Live: Is Denk een blijvertje?

Met in deze uitzending: -Frits Wester bespreekt de politieke maand mei. ?Ebru Umar vertelt hoe het nu met haar gaat. -Ineens was er DENK met Sylvana. Hoe serieus moeten we ze nemen? Hierover SP-Kamerlid Sadet Karabulut en directeur van De Balie Yoeri Albrecht. -PvdA-Europarlementariër Paul Tang kiest: wordt het Samson of Aboutaleb?

Deze uitzending bekijken

Van Liempt Live

Van Liempt Live: De nieuwe helden van de sportzomer

Met in deze uitzending: -Ondernemer Brian Leons, Raja Felgata van de Kleurrijke Top 100 en sociaal wetenschapper en ondernemer Cemil Yilmaz discussiëren over alledaags racisme. -Parlementair journalist Max van Weezel, historicus Geerten Waling en Frits Spangenberg van Motivaction praten over de toekomst van de politieke partijen. -Nieuwe sporthelden dienen zich aan. Olympiër Maarten van der Weijden, sportstrateeg en journalist Jaap Stalenburg en cabaretier en sportliefhebber Vincent Bijlo over Dafne, Steven en Max.

Deze uitzending bekijken

Van Liempt Live

Van Liempt Live: Hoe speechte de koning in Brussel?

Met in deze uitzending: -Fractievoorzitter van de ChristenUnie Gert-Jan Segers en advocaat Theo Hiddema over het foutenfestival rond de Teevendeal. -Collegevoorzitter van de Universiteit Twente Victor van der Chijs, topondernemer van Thuisbezorgd.nl Jitse Groen en studentondernemer Jan Harmen Wiebenga weten waarom er zoveel slimme startups uit Twente komen. -Communicatieadviseur Jan Driessen en koningshuisspecialiste Dorine Hermans analyseren de speech van vanmiddag van koning Willem Alexander voor het Europees Parlement.

Deze uitzending bekijken

Van Liempt Live

Van Liempt Live: Texel is het nieuwe Ibiza

Met in deze uitzending: -Annemarie Jorritsma en Marianne Zwagerman. Waar blijven de topvrouwen in het bedrijfsleven? -Onno Ruding: wat voor deal Europa ook sluit, de Grieken moeten blijven betalen. -De Lonely Planet zegt het, dus het is waar: Texel is het nieuwe Ibiza! Hierover Willibrord Frequin en Jan Heemskerk.

Deze uitzending bekijken

Van Liempt Live

Van Liempt Live: Nederland scoort op Filmfestival Cannes

Met in deze uitzending: -Filmkenner René Mioch, filmeditor Job ter Burg en regisseur André van Duren over de magie van Cannes. -Meerdere bergbeklimmers kwamen afgelopen weekend om het leven bij het beklimmen van de Mount Everest. Katja Staartjes, de eerste Nederlandse dame die de Mount Everest beklom, Wilco van Rooijen, die deze berg beklom zonder extra zuurstof, en bergbeklimmer Frank Moll praten hierover. -Ondernemers Ruud Hendriks en Oscar Kneppers over de Nederlandse startupcultuur.

Deze uitzending bekijken