True
Ondernemen.TV - TV kijken via internet, de beste Ondernemen tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

01-02-2023








Vandaag Inside
Vandaag Inside

Johan, Wilfred, René en Sander Schimmelpenninck bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: de strafeis tegen Richard de Mos, de afgeketste transfer van Ziyech en het nieuwe boek van Sander.



The Rookie Feds
The Rookie Feds

Simone en Carter komen vast te zitten in de tropen, terwijl ze op de vlucht zijn voor een verdachte. Simones onverwachte ontmoeting met Dina gooit roet in het liefdesleven van Cutey. Elena's koopwoede onthult een onopgelost moordmysterie.



Je Huis op Orde
Je Huis op Orde

In Delft wonen Mandy en Jack met hun drie kinderen Jaivey (9), Yessi (5) en Katey (2) in een flat. Hun woning staat bomvol spullen die Mandy voornamelijk van anderen krijgt. Ze kan moeilijk 'nee' zeggen als ze dingen krijgt, maar inmiddels staat het zo vol dat de rommel haar frustreert en zij er elke dag ruzie over maakt. De spullen staan letterlijk en figuurlijk tussen Mandy en haar gezin in. Viktor en zijn dreamteam gaan er alles aan doen om deze wig voorgoed te verwijderen.



The Rookie
The Rookie

Na een ernstig auto-ongeluk gaan John en Celina op zoek naar een voortvluchtige. Lucy helpt Tim wanneer hij last heeft van een oude blessure.



HLF8
HLF8

Een emotionele dag voor de overlevenden van de Watersnoodramp. 70 jaar na dato zijn de littekens nog altijd voelbaar. Er is veel commotie over pesten. Moeten pestende kinderen strafrechtelijk vervolgd worden? En Dr. Phil stopt er mee. Het leverde vaak indrukwekkende televisie op.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Quincy kon het meteen goed vinden met Denise, de blonde horecatijger. De cocktails waren top, maar Denise zelf valt bij Quincy ook behoorlijk goed in de smaak. Als manager van een rockband houdt Frans wel van een beetje chaos, maar dat is wel even wennen voor zijn date Mirjam.



Het Blok Nieuw Zeeland
Het Blok Nieuw-Zeeland

De spanning komt tot een hoogtepunt, als de teams elkaar verwijten voor de allianties, overeenkomsten en facturen. Ondertussen is het aftellen naar de finish.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Nederland staat stil bij de officiële herdenking van de watersnoodramp in 1953 in Zeeland, Zuid- en Noord-Holland. En 's werelds beste streetart van 2022 vind je gewoon in Tiilburg.



Vrouwen Eredivisie
Vrouwen Eredivisie: Samenvatting VV Alkmaar - sc Heerenveen

20m ago - Een samenvatting van de wedstrijd in de Azerion Vrouwen Eredivisie van 31 januari 2023.