True
Ondernemen.TV - TV kijken via internet, de beste Ondernemen tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

09-09-2023
NOS Studio Sport
NOS Studio Sport

Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

Bekijk aflevering 252 van Hart van Nederland - Late Editie uit seizoen 2023 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 9 september, 23:07 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Late Editie is een Nieuws programma



Opening Night
Opening Night - Het Concertgebouworkest aan het IJ

Het Koninklijk Concertgebouworkest geeft voor de derde keer op rij een gratis toegankelijk openluchtconcert om het concertseizoen te openen, dit keer op de NDSM-werf in Amsterdam-Noord. De Italiaanse dirigent Gianandrea Noseda leidt het orkest in een feestelijk en gevarieerd programma met dans en ritme als rode draad.



Op1
Op1

Een extra uitzending over de krachtige aardbeving in Marokko. Te gast: burgemeester van Rotterdam Ahmed Aboutaleb, Nationaal Commandant USAR Arjen Littooij, Najib Amhali, imam Yassin Elforkani, seismoloog Bernd Andeweg, communicatiespecialist Rachida Azough en Erik van Heijningen, die woont in Marrakech. Correspondent Mustafa Marghadi en programmamaker Jalal Bouzamour vertellen het laatste nieuws vanuit het rampgebied.



Stand van Nederland
Stand van Nederland: Komen we ooit van de files af?

Nu de zomervakantie voorbij is, staan we weer massaal in de file. Ons land lijkt langzaamaan dicht te slibben of is er toch hoop voor de toekomst? Elif Isitman gaat op onderzoek uit.



Riders of justice
Riders of justice

Komische misdaadfilm. Beroepsmilitair Markus moet noodgedwongen huiswaarts keren om voor zijn dochter Mathilde te zorgen, als zijn vrouw om het leven komt bij een tragisch treinongeluk. Terwijl vader en dochter nog in diepe rouw verkeren, wordt er aangebeld door data-analist Otto. Hij heeft het treinongeluk overleefd en heeft samen met zijn excentrieke collega Lennart en hun nog zonderlingere maat Emmenthaler geconcludeerd dat de trein niet zomaar is verongelukt. Ze besluiten verder op onderzoek uit te gaan en ook voor Markus wordt het duidelijk dat er sprake is geweest van een aanslag.





Denkend aan Holland
Denkend aan Holland: Vestingsteden

Janny en André bevaren de wateren van maar liefst drie provincies: Gelderland, Zuid-Holland en Noord-Brabant. Ze bezoeken de mooiste vestingstad van Nederland: Gorinchem en via de drukke Merwede bereiken ze de zalmstad Woudrichem, waar ze Slot Loevestein bezoeken. De beroemde rechtsgeleerde Hugo de Groot wist zich daar ooit te bevrijden met behulp van een boekenkist. De volgende dag gaan Janny en André de strijd met elkaar aan in een spectaculaire roeiwedstrijd, waarna ze hun tocht eindigen in de schilderachtige vestingstad Heusden.



Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting SC Cambuur - FC Den Bosch

19m ago - Samenvatting van het Keuken Kampioen Divisie-duel SC Cambuur - FC Den Bosch gespeeld op zaterdag 9 september.



Nieuwsuur
Nieuwsuur

Marokko ruimt puin en bergt doden. Marokko ruimt puin en bergt de velen doden na de zware aardbeving van vannacht. Marokko zegt dat de meeste slachtoffers zijn gevallen in onherbergzaam gebied ten zuiden van Marrakesh. We schakelen met correspondent met Samira Jadir in Rabat. Verslaggever Ties Brock is in Marrakesh. * Zorgen Marokkanen in Nederland. De zorgen van de Marokkaanse gemeenschap in Nederland zijn groot. Het Samenwerkingsverband Marokkaanse Nederlanders (SMN) denkt na over inzamelingsacties voor de slachtoffers. Inmiddels heeft het Rode Kruis Giro6868 geopend. Te gast is burgemeester Ahmed Marcouch van Arnhem.



Ik Hou Van Holland
Ik Hou van Holland

Bekijk aflevering 2 van Ik Hou van Holland uit seizoen 4 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 9 september, 21:27 uur bij SBS6. Ik Hou van Holland is een Amusement programma en is geschikt voor alle leeftijden



Langs de IJssel
Langs de IJssel: De Schatzoeker

Huub Stapel is aangekomen in Hoog-Keppel. Tot 1983 werkten tientallen inwoners van Laag- en Hoog-Keppel in de ijzergieterij: het meest smerige werk wat je kon doen. In Dieren brengt Huub een bezoek aan de grootste ommuurde wijngaard van Nederland. Dit is het domein van de Gelderse adel, maar ook van de Oranjes. Het oude gemaal in Bronkhorst heeft een bijzondere nieuwe bestemming gekregen. De grootvader van Joost Wolters was werkzaam als beheerder van het pompgemaal, inmiddels is het een galerie. In Zutphen is er aandacht voor de Walburgiskerk, met daarin de oudste bibliotheek van Nederland: De Librije.



Beste Zangers
Beste Zangers: Mell

Mell neemt plaats naast Jan. De Volendamse heeft haar muzikaliteit van haar opa Piet Veerman van The Cats geërfd. Sinds 2015 is ze onderdeel van Mell & The Vintage Future. Hoe gaan de andere artiesten het repertoire van Mell vertolken?



The Sommerdahl Murders
The Sommerdahl Murders: Something Smells Fishy (1/2)

Een jongen wordt na een illegaal feest dood aangetroffen. Hij is neergeslagen met een wodkafles. Sommerdahl en zijn team ontdekken dat de jongen MDMA dealde. Hij kan zijn vermoord door een andere feestganger of de moord heeft met zijn drugshandeltje te maken. De vrienden van de jongen zwijgen in alle toonaarden. Tijdens het onderzoek wordt de recherche dwarsgezeten door een bekende.









NOS Journaal
NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.









Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting Telstar - VVV-Venlo

12m ago - Samenvatting van het Keuken Kampioen Divisie-duel Telstar - VVV-Venlo gespeeld op zaterdag 9 september.



Bommetje!
Bommetje!: Anne Appelo

Acht duo's, bestaande uit pubers met één van hun ouders, nemen het in dit spectaculaire, spannende spel tegen elkaar op om uiteindelijk de hoogst mogelijke vlucht, vrije val en enorme plons in het water te maken: Bommetje!



Vroege vogels
Vroege Vogels: Trintelzand

Midden in het Markermeer ligt een klein maar bijzonder natuurgebied: het Trintelzand. Dit eilandencomplex bestaat pas een paar jaar, maar er broeden al talloze vogels en het kleurt er paars en geel van de bloemen. Dit is verboden gebied voor de mens, maar het Vroege Vogels-team mag mee met de onderzoekers die nauwkeurig bijhouden hoe het gaat met dit gloednieuwe natuurgebied. Het is een ware kraamkamer voor vissen, waar zwartkopmeeuwen en de bijzondere dwergsterns van profiteren. Ondertussen worden de zwermende dansmuggen fel bejaagd door gele kwikstaarten.



12 straten groen
12 straten groen: Alphen aan den Rijn

We zijn op het plein aan de Cantharel in Alphen aan den Rijn. Wat ooit een heel gezellig plein was, is nu een verlaten plek geworden waar niet naar omgekeken wordt. Tijd voor de nieuwe generatie om de gezelligheid terug te halen en het plein te voorzien van een flinke make-over.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.







Zin in morgen
Zin in morgen

Voorganger Kees heeft verschillende religieuze tattoo's, waaronder een brandende braamstruik. Kees gaat op bezoek bij tattoo-artist Jamal om deze verder uit te werken. Kim-Lian is op bezoek bij Ingrid en ontdekt hoe het is om een nacht in de buitenlucht te slapen.



Lachen om Home Video's
Lachen om Home Video's

Bekijk aflevering 34 van Lachen om Home Video's uit seizoen 2023 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 9 september, 18:28 uur bij SBS6. Lachen om Home Video's is een Amusement programma en is geschikt voor alle leeftijden



Ik Mis Je
Ik mis je: Tom Lammerse, Hans Hoek

'Ik heb altijd geloofd dat het goed zou komen,' vertelt Tom Lammerse over zijn jongere broer Sam. In zijn tienerjaren wordt Sam depressief en krijgt psychoses. Onverwacht maakt Sam een eind aan zijn leven. Tom vindt het zo zonde dat zijn broer niet doorhad hoe gaaf hij was en dat hij een echte verbinder was. * Marleen ontmoet Hans Hoek, die met 'hun' hondje het graf bezoekt van zijn vrouw. Hij zorgt voor haar tot het einde, tilde haar van de bank naar het bed toen zij dat zelf niet meer kon.



EenVandaag
EenVandaag

Het laatste nieuws uit Marokko * Nederlandse Marokkanen komen samen in de moskee * Special: de toekomst van de huurwoningenmarkt



EO Metterdaad
EO Metterdaad: Congo

EO Metterdaad geeft stem en steun aan mensen wereldwijd, die leven in onrecht, nood en armoede.



Vrouwen Eredivisie
Vrouwen Eredivisie: Samenvatting PSV - Telstar (v)

9m ago - Samenvatting van het Azerion Vrouwen Eredivisie-duel tussen PSV - Telstar gespeeld op zaterdag 9 september.



Extreme karaoke
Extreme karaoke

Niek Roozen doet er alles aan om het de kandidaten zo moeilijk mogelijk te maken. Wie gaan door naar de battles en moeten volgende week zijn zangkunsten laten horen in de achtbaan?



Nederland zingt
Nederland Zingt: Vader, bouw Uw koninkrijk

Het Onzevader is het gebed dat Jezus ons leerde bidden. Er zijn al verschillende liederen over geschreven. Ook in de andere liederen weerklinkt Gods liefde voor ons en het vertrouwen dat wij in Hem mogen hebben.



Gio
Gio: HIJ STELT EMMA AAN ZIJN MOEDER VOOR! ZIJN ZE SAMEN???

? Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



De verandering
De Verandering: Eddy Boevink

Wat moet er in je leven gebeurd zijn als je hartje winter in een kartonnen doos op straat moet slapen? Het gebeurde Eddy Boevink, na jaren van stelen van zijn omgeving voor zijn drugsgebruik als gevolg van een tragedie uit zijn jeugd.



Zapp Detective
Zapp detective: Vriendschap op het spel

Iedereen is in shock als ze erachter komen wie er achter de sabotages zit. Dat had niemand zien aankomen.



De Grote Tuinverbouwing
De Grote Tuinverbouwing

Het team gaat aan de slag in Oeffelt bij Bas en Helma en we zijn meer dan welkom. Een moderne tuin in een landelijke omgeving, laat dat maar aan Ivo over. Djamilla brengt de gezelligheid en warme sferen in het interieur. In zijn droomtuin gaat Rob weer verder met de inrichting van het huis.



SLAM!
Michael Amani - SEPTEMBER 2023 (LIVE DJ-set) | SLAM!

Michael Amani came to our studio to play an awesome set in the SLAM! DJ booth. More live DJ sets? SLAM! invites almost daily the best DJs in our studio. Subscribe to this channel to stay tuned! Het Avondcircus is the afterparty that turns your evening upside down! Daniël en Erik-Jan are your host during the show, daily accompanied by some interesting guests. They give new talent a stage and will keep you informed of the latest news concerning music. Besides that, the best DJs, artists and producers drop by to talk about their music and to play an awesome set in de DJ booth. Tune in every Monday till Thursday from 19:00 - 22:00 and never miss another show! Don’t forget to subscribe to the SLAM! - YouTube channels: SLAM! – Radio Klik hier – Music Klik hier – Series Klik hier you want exclusive content? Klik hier Het Avondcircus? Instagram Het Avondcircus: Klik hier Daniël: Klik hier Erik-Jan: Klik hier of Michael Amani? Klik hier Your Life



EnzoKnol
EnzoKnol: AFKOELEN BIJ MILAN! #3680

Knolpower kledinglijn ? Klik hier video: Abonneer op dit kanaal: Klik hier speel ook games! Die kan je hier vinden ? Klik hier naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: Klik hier me op: Instagram: Klik hier Alle afspeellijsten ? ? EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: Klik hier Minecraft Seizoen 3: Klik hier Minecraft Seizoen 2: Klik hier Minecraft Seizoen 1: Klik hier Minecraft mini games: Klik hier EnzoKnol Meetings: Klik hier vette peace ?



NOS Sport
NOS Sport

Liveverslag van het WK roeien, Simac Ladies Tour wielrennen en Vuelta.



Fryslân dok
Fryslân DOK: Het wonder van 2018 (1/2)

Vijf jaar geleden was Leeuwarden culturele hoofdstad van Europa. De hoofdrolspelers van toen schetsen het succes, maar ook de tegenslagen. En ze blikken vooruit: wat is de legacy voor de toekomst?



DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: Typisch een actie voor Daniel ???????????? #short #shorts #debellingas ????????

WE HEBBEN GOUDEN FiLM BEHAALD iN 2 WK!???? | DE BELLiNGA’S “VAKANTiE OP STELTEN” Klik hier " 1000 ZONNESTRALEN " -Klik hier " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's Klik hier “IJSJES" - Lucilla Bellinga Klik hier “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga Klik hier 12 juli draait onze NiEUWSTE FiLM in de bioscoop! " De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM Klik hier Op Stelten Film: Klik hier 6U NiEUWE VLOG DUIMPJE OMHOOG ABONNEER GRATIS OP ONZE KANALEN! ? Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's Klik hier “FIËSTA” - De Bellinga’s Klik hier “DANSEN” - Luan Bellinga Klik hier - Lucilla Bellinga Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet Klik hier - Luan Bellinga Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier VRiENDENBOEKJE Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) Klik hier BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga Klik hier VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet Klik hier OMHOOG - Luan Bellinga Klik hier International De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV of bel 0031651896005 #DeBellingaS #FamilieVloggers.nl 6 nov13 1e vlog: Klik hier JAARMOViE 2022 Klik hier Jaarmovies 2021: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier 2015: Klik hier & Daniel maken al graag 10jaar lang een daily video dagboekje. Het word dus niet special gemaakt voor kinderen, maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines. Video bevat geen betaalde samenwerking.



AZ Alkmaar
AZ Alkmaar: ?? A point in the first game | Highlights AZ Vrouwen - Excelsior

Bekijk hier de samenvatting van de eerste Azerion Vrouwen Eredivisie-wedstrijd van het seizoen van de AZ Vrouwen tegen Excelsior. ? Abonneer je op het YouTube-kanaal van AZ! Klik hier Volg AZ ook via: ???? Facebook | Klik hier Twitter | Klik hier Instagram | Klik hier TikTok | Klik hier AZ eSports | Klik hier



EnzoKnol
EnzoKnol: Bennie gooit een vliegtuigje...

Knolpower kledinglijn ? Klik hier op dit kanaal: Klik hier speel ook games! Die kan je hier vinden ? Klik hier naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: Klik hier me op: Instagram: Klik hier Alle afspeellijsten ? ? EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: Klik hier Minecraft Seizoen 3: Klik hier Minecraft Seizoen 2: Klik hier Minecraft Seizoen 1: Klik hier Minecraft mini games: Klik hier EnzoKnol Meetings: Klik hier vette peace ?





AFC Ajax
AFC Ajax: Revealing new stadium art piece ????? | Legends Wall

De Johan Cruijff ArenA is sinds woensdag een heuse Ajax-eyecatcher rijker. Aan de oostkant van de tweede ring, nabij vak 419, werd de Legends Wall officieel onthuld. Op de metershoge muurschildering - ook wel mural genoemd - vereeuwigde kunstenaar en street artist George Adegite de clubiconen Piet Keizer, Marco van Basten, Patrick Kluivert en Matthijs de Ligt. #insideajax ?SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier



Hoop Helder Hulleman
Hoop Helder Hulleman: Het Spel Der Tronen: in gesprek met John Laughland

Bekijk het gehele interview op svenhulleman.nl Muziek in deze video: Ramin Djawadi - A Lannister Always Pays His Debts Klik hier



Ninja Nanny
Ninja Nanny: Weg!

Wanneer Hunter en haar gezin op vakantie willen gaan, blijkt baby New York te zijn ontvoerd. Denny ontslaat vervolgens Farah, zodat Hunter er nu alleen voor staat in haar zoektocht naar haar broertje. Ze zoekt hulp bij Christa.



Zapp Kids top 20
Zapp Kids Top 20

Tommy en Alessio treden op met P's & Pounds, Marco Schuitmaker zingt Zomernacht in Griekenland en Carmell treedt op met HEET.



Sterren NL extra
Sterren NL extra: Muziekfeest van het Jaar

Muziekspecials over diverse Nederlandse artiesten. Een symfonische avond in de Ziggo Dome Amsterdam, vol spectaculaire optredens van de top van de Nederlandse muziek en speciale aandacht voor grote Nederlandse hits.



Troublemakers
Troublemakers: Kaspers verjaardag

Kasper is jarig. Hij heeft geld nodig voor Jonas' kapotte skateboard, maar weet dat zijn moeder krap bij kas zit. Wat nu?



Sterren NL Top 25
Sterren NL Top 25

Overzicht van de populairste Nederlandstalige hits. Met clips van de nieuwkomers, snelste stijgers, de nummer 1 en de nieuwe Sterren NL Paradeplaat. Ook gaan we terug in de Top 25 met een clip uit het verleden.



Zappsport Battle
Zappsport Battle: Beach soccer

Zes voetbalvaders denken dat ze hun zoons makkelijk kunnen verslaan in een battle beachsoccer. Maar beide teams staan flink te zweten tijdens de training. Wie wint die felbegeerde Zappsport beker? De ouders of de kinderen?









Ziggo Sport voetbal


vThorben
vThorben: €1000 Winnen Door Hole In One Te Slaan Met Mr.Beast! (Golf It)

Bedankt voor het kijken naar €10.000 Winnen Door Hole In One Te Slaan Met Mr.Beast! In deze video speel ik samen met @JessyKnijn Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier



Kindertijd
Kindertijd: Bij ons op de Boerderij: konijnenopvang

Noa en Evi willen heel graag een konijn. Maar papa denkt dat hij dan alle klusjes kan gaan doen. Hij neemt ze mee naar een konijnenopvang waar ze mogen meehelpen en zo kunnen ze zien wat er allemaal bij komt kijken als je konijnen thuis hebt.



Het feest van Zappelin
Het feest van Zappelin: Sprookjes

Fenna en haar Zappelinvrienden zingen, dansen, kletsen, yogaën en gaan op speurtocht in het bos.



Vegesauriërs
Vegesauriërs: Etenstijd

Het is etenstijd en de jonge P-Rexen gaan op jacht naar een maaltijd. Wanneer een ongelukkige Tippelpeper hun pad kruist, volgt een achtervolging.





DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: WE WETEN HET EVEN NiET HELEMAAL MEER … ???? | Bellinga Vlog #2942

WE HEBBEN GOUDEN FiLM BEHAALD !???? | DE BELLiNGA’S “VAKANTiE OP STELTEN” Klik hier " 1000 ZONNESTRALEN " -Klik hier " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's Klik hier “IJSJES" - Lucilla Bellinga Klik hier “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga Klik hier 12 juli draait onze NiEUWSTE FiLM in de bioscoop! " De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM Klik hier Op Stelten Film: Klik hier 6U NiEUWE VLOG DUIMPJE OMHOOG ABONNEER GRATIS OP ONZE KANALEN! ? Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's Klik hier “FIËSTA” - De Bellinga’s Klik hier “DANSEN” - Luan Bellinga Klik hier - Lucilla Bellinga Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet Klik hier - Luan Bellinga Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier VRiENDENBOEKJE Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) Klik hier BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga Klik hier VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet Klik hier OMHOOG - Luan Bellinga Klik hier International De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV of bel 0031651896005 #DeBellingaS #FamilieVloggers.nl 6 nov13 1e vlog: Klik hier JAARMOViE 2022 Klik hier Jaarmovies 2021: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier 2015: Klik hier & Daniel maken al graag 10jaar lang een daily video dagboekje. Het word dus niet special gemaakt voor kinderen, maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines. Video bevat geen betaalde samenwerking.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



Lettrix
Lettrix

Bekijk aflevering 50 van Lettrix uit seizoen 1 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 9 september, 01:25 uur bij SBS6. Lettrix is een Amusement programma en is geschikt voor alle leeftijden



Heracles Almelo
De transferzomer van Heracles Almelo | Heracles TV Special

Abonneer op ons YouTube-kanaal via Klik hier Volg Heracles Almelo ook op: Klik hier Klik hier Klik hier ???? En de Heracles Almelo App



Vrouwen Eredivisie
Vrouwen Eredivisie: Samenvatting Fortuna Sittard - PEC Zwolle (v)

10m ago - Samenvatting van het Azerion Vrouwen Eredivisie-duel gespeeld op vrijdag 8 september.



Vrouwen Eredivisie
Vrouwen Eredivisie: Samenvatting AZ - Excelsior (v)

9m ago - Samenvatting van het Azerion Vrouwen Eredivisie-duel AZ-Excelsior gespeeld op vrijdag 9 september.