True
Ondernemen.TV - TV kijken via internet, de beste Ondernemen tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

Stop! - Alle afleveringen
Stop!
Stop!: Een nieuw broertje

Maja krijgt een nieuw broertje. Maar of ze daar blij mee is?Stop!
Stop!: Griezelverhalen

Stella en Miriam vertellen elkaar griezelverhalen. Maja wil ook meedoen, maar Stella en Miriam willen eerst testen of Maja wel dapper genoeg is.Stop!
Stop!: Ruimteraket

Papa en mama bouwen een kast en Maja bouwt van het verpakkingsmateriaal een ruimteraket.Stop!
Stop!: Bij oma spelen

Maja gaat bij oma spelen en dat vindt Maja niet zo leuk. Want bij oma mag je alleen maar kijken en nergens aankomen.Stop!
Stop!: Mieren in je broek

Maja wil niet slapen. Papa zegt dat dat komt omdat Maja mieren in haar broek heeft. Maja neemt dat wel heel letterlijk...Stop!
Stop!: Nog even spelen

Maja en haar vriendin Lovisa zijn aan het spelen. En dan is het ineens bijna bedtijd en moet Lovisa naar huis. Maar Maja en Lovisa zijn nog helemaal niet uitgespeeld en uitgepraat.Stop!
Stop!: Familieportret

De familie Sandström heeft een afspraak bij een fotograaf voor het maken van een familieportret. Maar Maja heeft een heel ander idee dan papa en mama over wat een leuke foto is...Stop!
Stop!: Dagje naar het strand

Maja zou vandaag met papa en mama een dagje naar het strand gaan. Maar papa en mama lijken geen haast te hebben en ze hebben ook nog helemaal niets voorbereid.Stop!
Stop!: De zeepkistenrace

Maja mag voor het eerst meedoen met de jaarlijkse zeepkistenrace. Ze moet het opnemen tegen Olivier. Als dat maar eerlijk gaat.Stop!
Stop!: Zelf doen

Maja kan al heel veel zelf. Maar helaas zijn papa en mama 's ochtends veel te gehaast en hebben ze veel te weinig geduld om Maja de dingen zelf te laten doen.Stop!
Stop!: Spookuur

Maja kan niet slapen, want ze is bang in het donker. Papa kan zich daar niets bij voorstellen. Tenminste, nog niet ...Stop!
Stop!: Naar de kapper

Maja moet naar de kapper. Maar mama en Maja kunnen het niet eens worden over een nieuw kapsel.Stop!
Stop!: Dinsdag snoepdag

Maja gaat mee boodschappen doen en zeurt om snoep. Maar dat krijgt ze niet, want het is pas dinsdag en snoepen doe je op zaterdag.Stop!
Stop!: Oudervrij

Papa en mama gaan een avondje uit. Maja, Stella en Miriam hebben het rijk alleen.