True
Ondernemen.TV - TV kijken via internet, de beste Ondernemen tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

11-02-2024
De kist
De Kist: Afl. 5

Radio- en tv-presentatrice Evelien de Bruijn vertelt over haar onrustige jeugd, waarin ze van plek naar plek verhuisde. Als ze net moeder is geworden, overlijdt haar broer plotseling. Dealend met zijn dood probeert ze het leven zonder hem opnieuw vorm te geven. Als ze jaren later haar partner tegenkomt, ontdekt Evelien dat ze nog worstelt met veel onverwerkt verdriet.



De Sociëteit
De Sociëteit: Afl. 3

Inclusieve talkshow waarin de actualiteit op politiek, maatschappelijk en cultureel gebied wordt doorgenomen. Het programma voert het gesprek van de week, maar met een open insteek. De Sociëteit wordt gepresenteerd vanuit Amsterdam.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

Bekijk aflevering 42 van Hart van Nederland - Late Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 11 februari, 22:30 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Late Editie is een Nieuws programma



NOS Studio Voetbal
NOS Studio Voetbal: Afl. 5

Voetbalprogramma waarin Sjoerd van Ramshorst met tafelgasten de laatste gebeurtenissen in het voetbal doorneemt.



Zembla
Zembla: Afl. 2

De brandweer rukt honderden keren per dag uit naar incidenten: beknellingen bij verkeersongelukken, verdrinkingen, suïcides en heel veel reanimaties. De bijna dagelijkse confrontatie met de dood, is voor brandweermensen een psychische slijtageslag, die kan leiden tot een posttraumatische stressstoornis. Al in 2015 beloofde de Nederlandse brandweertop onderzoek te doen en maakte plannen om brandweerlieden beter te ondersteunen. Wat is er van deze plannen terecht gekomen?



Lisa Ostermann
Lisa Ostermann overrompelt in haar debuutvoorstelling met scherpe grappen, bitterzoete liedjes en or

Lisa Ostermann won in 2020 alle prijzen op het Leids Cabaret Festival en werd door de Volkskrant uitgeroepen tot hét comedytalent van 2021. In haar eerste voorstelling gaat Lisa gewapend met scherpe grappen en bitterzoete liedjes op zoek naar duidelijkheid. Want Lisa weet één ding heel zeker, namelijk dat ze niks zeker weet. Moeiteloos schudt ze originele grappen over typische millennialproblematiek (ja, dat kan) uit haar mouw. Haar rake teksten leverden haar onlangs een nominatie voor de Annie M.G. Schmidtprijs op, de prijs voor het beste theaterlied.



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Trump: val NAVO-landen maar aan als ze niet betalen. De Amerikaanse presidentskandidaat Donald Trump heeft op een campagnebijeenkomst gezegd dat Rusland gerust NAVO-lidstaten mag aanvallen als die niet voldoen aan de richtlijn om minimaal 2% van het bruto binnenlands product te besteden aan defensie. We bespreken Trumps uitspraken met veiligheidsexperts en Amerika-correspondent Rudy Bouma. * De slag om Avdiivka. Met militair deskundigen en met behulp van luchtbeelden en andere openbare bronnen kijken we hoe het Russische offensief verloopt. * Almere wil monumentenstad worden. Sinds december is Almere zijn vierde officiële monument rijker.



Tussen kunst en kitsch
Tussen Kunst en Kitsch: Willem Jan Hoogsteder bekijkt een uniek schilderij. Het is een raadsel wat e

Een kluwenhouder werd vanaf de eerste helft van de 18e eeuw door dames aan de rokband meegedragen zodat ze een handwerkje konden maken als ze niks te doen hadden. Hoeveel is dit waard? Willem Jan Hoogsteder bekijkt een uniek schilderij. Het is een raadsel wat er precies te zien is. Ook in het Cobra Museum; een tinnen kannetje dat een bodemvondst is uit de jaren 60 van de vader van de eigenaar en een voorhoofdsnaald die vermaakt is tot broche en een schilderij van Matthijs Röling. De moeder van de eigenaar beweert dat Röling het later terug wilde kopen, omdat er een schilderijtje van een paard op stond dat geschilderd was door zijn grootvader.



Nachtdieren
Nachtdieren: Afl. 4

Raven struint de donkere straten van Utrecht af. Daar stuit Raven op Annemoon, die de laatste hand legt aan een van haar keramieken zeemonsters. Petra vult nog tot laat de schappen aan in de grootste seksshop van de Benelux. Ferdinand komt net terug van een avond tangodansen als Raven hem op straat spot. Ook ontmoet Raven Marin die net zijn laatste vriendin de deur uit schopt. Zijn vrienden zijn zijn 'gekozen familie', bij wie hij als enige kwetsbaar durft te zijn. Tot slot betrapt Raven graffiti-artiest Donovan op heterdaad terwijl hij bijbelteksten op de muur sprayt.



Metropolis
Metropolis: Je bent nooit te oud om te leren. Verschillende ouderen over de hele wereld stappen uit

Je bent nooit te oud om te leren. Verschillende ouderen over de hele wereld trekken zich niets van hun leeftijd aan. Ze doen een zelfverdedigingscursus, gaan paaldansen of worden naaktmodel.



Heel Holland bakt
Heel Holland Bakt: Afl. 3

Alaaf! Het thema is carnaval. De amateurbakkers starten dan ook met het bakken van eigen worstenbroodjes. Daarna volgt een echt carnavalsgebakje: nonnenvotten, een zoete lekkernij die je knoopt en door kaneelsuiker haalt. In de polonaise gaan André van Duin, Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven naar de derde opdracht, de bakkers volgen met een polonaisespektakel. Wie wordt dit keer meesterbakker?



De slag om Florida
De slag om Florida: Afl. 4

Sinds het Hooggerechtshof een streep zette door het federale recht op abortus is het onderwerp weer terug als verkiezingsthema. Gouverneur DeSantis van Florida wil abortus na zes weken zwangerschap verbieden, voor artsen die meewerken aan een niet-toegestane ingreep dreigt vervolging. Anya en Derek Cook ondervonden het nieuwe beleid aan den lijve en verzamelen nu handtekeningen voor een referendum om het recht op abortus weer veilig te stellen. Ook de eigenaar van Hamburger Mary's, een restaurant dat beroemd is vanwege zijn dragqueenshows, legt zich niet neer bij de conservatieve agenda van de gouverneur: hij sleept hem voor de rechter.



Het beste van...
Het beste van...: Afl. 4

Verschillende gasten vertellen hun herinneringen aan Gloria Estefan. In een sneltreinvaart gaan we door haar carrière. Gloria maakte furore met de band Miami Sound Machine en eind jaren 80 gaat ze solo verder. Ze blinkt niet alleen uit in de opzwepende latin muziek, maar maakt ook ballads. In 1989 krijgt Estefan een vreselijk ongeluk met haar tourbus en raakt zij ernstig gewond. Door intensieve revalidatie staat ze een jaar later weer op de planken. Er breekt een nieuwe fase aan in de carrière van Gloria, waarin ze meer terugkeert naar haar Cubaanse roots en meer Spaanstalig gaat zingen.



Vrouwen Eredivisie
Vrouwen Eredivisie: Samenvatting sc Heerenveen Vrouwen - Fortuna Sittard Vrouwen

25m ago - Samenvatting van het Azerion Vrouwen Eredivisie-duel gespeeld op zondag 11 maart.



10e
10e: VEEL DROOGIJS & WE WORDEN OUD! - DE AVONDSHOW BACKSTAGE - VLOG 032

In deze 32e backstagevlog van de Avondshow wordt alles heel koud totdat Hielke alles in de fik steekt met vloggoud ★ Wil je ons iets sturen? Leuk joh! » Postbus 188, 1723 ZK Noord-Scharwoude of MAIL: vlogliefjes@gmail.com Beluister alle muziek hier: Klik hier muziek: Arjen Lubach/Epidemic Sound VOLG MARTINE HIER ★ Instagram: Klik hier Threads: Klik hier



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 6

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Groenteman op zondag
Groenteman op zondag: Afl. 3

Een gesprek met comédienne Lisa Ostermann over haar voorstelling Makkelijk in de omgang. Ook speelt ze een liedje uit haar voorstelling. * Acteur Rick Paul van Mulligen en zijn broer, hoofdeconoom van het CBS, Peter Hein van Mulligen zijn de recensenten van dienst. Ze recenseren de voorstelling Harira! van komiek Jawad es Soufi en de nieuwe bewerking Swan Lake door dansgezelschap Introdans. * In de rubriek Teenage Kicks een gesprek met muzikant Bertolf over zijn vroegste muzikale invloeden en hij treedt op met de huisband. * Verslaggever Raïsha Zeegelaar ging langs bij Afrofuturistic Visions van kunstenaar AiRich.



Je Zal Het Maar Hebben Junior
Je Zal Het Maar Hebben Junior: Afl. 1

Mads (11) is zonder ogen geboren. Raïsha ervaart hoe het is om te voetballen als je niks ziet. Raïsha ontmoet ook Alice (8) die alopecia heeft. Een jaar geleden verloor Alice een plukje haar en inmiddels is ze bijna helemaal kaal. Ze vertelt Raïsha hoe ze dat vindt.



Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting FC Volendam - PSV

15m ago - Samenvatting van het Eredivisie-duel gespeeld op zondag 11 februari.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 42

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



NOS Studio Sport Eredivisie
NOS Studio Sport Eredivisie: Afl. 5

Samenvattingen van de voetbalwedstrijden in de Eredivisie, met analyses van Leonne Stentler.



Mollenstreken
Mollenstreken: Afl. 6

Speurneus Lavezzi Rutjes is terug om de Mol te ontmaskeren! In zijn eigen studio bespreekt hij de nieuwste aflevering van Wie is de Mol?. Samen met de jonge kijkers zoekt Lavezzi naar geheime hints en verdachte mollenstreken om antwoord te geven op die ene vraag: Wie is de Mol?



Podium Klassiek
Podium Klassiek: Afl. 6

Pianist Beatrice Rana treedt op met Beethovens Hammerklaviersonate en een prelude van Claude Debussy. * Huispianist Cor Bakker laat zien hoe Mozart, Jacob Collier en trompettist Gerard Klein een kinderlied bewerken. * Menno Verloop, Caspar Bellamy, Elin Haver en Isaac Lottman en het Fontana Kwartet, spelen Uit Mijn Leven van Smetana. * De Hoge Tafel: dirigent en componist Leonard Evers schreef jeugdopera Goud, voor kinderen vanaf 5 jaar. Zangeres Vera Fiselier en slagwerker Laura Trompetter brengen er een lied uit. * Harpist Lavinia Meijer voert muziek van haar album uit met zanggroep Wishful Singing én speelt een eigen compositie.



NOS Studio Sport
NOS Studio Sport: Afl. 6

Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 6

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



Taarten van Babel
Taarten van Babel: Afl. 6

Als je hoort dat je ouders gaan scheiden dan schrik je wel even. De zussen Lynn en May pakken het slechte nieuws allebei heel anders op. Ze maken voor vader en moeder een scheidingstaart. Dat is een nieuw soort taart, met twee helften. Een voor papa en een voor mama. En het lukt: met zijn viertjes eten ze de taart op.



Wat maak je Menu?
Wat maak je Menu?: Afl. 6

Quizshow vol gekke ingrediënten in heerlijke gerechten. Met als grote vraag: als je weet wat je eet, vind je het dan extra lekker of juist extra vies?



Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting FC Utrecht - Fortuna Sittard

22m ago - Samenvatting van het Eredivisie-duel gespeeld op zondag 11 maart.



Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting sc Heerenveen - Ajax

29m ago - Samenvatting van het Eredivisie-duel gespeeld op zondag 11 maart.



Kruispunt
Kruispunt: Afl. 3

'Als er niet gezongen wordt, blijft het stil'. Onder dat motto wordt in Den Bosch gevierd dat in de Sint-Janskathedraal al 750 jaar koorzang klinkt. Regisseur Hans Borgman maakte de film Schola, over het onlosmakelijk aan de Sint Jan verbonden kerkkoor Schola Cantorum. De film volgt zangers tijdens repetities en thuis en gaat kijken bij de jeugdopleiding, waar wekelijks tientallen kinderen zingen. De schitterende muziek, zeker als die klinkt in de monumentale kathedraal, geeft een verbinding met het hogere, maar kan ook niet-gelovigen raken tot in hun ziel.



Vrouwen Eredivisie
Vrouwen Eredivisie: Samenvatting Excelsior Vrouwen - Telstar Vrouwen

14m ago - Samenvatting van het Azerion Vrouwen Eredivisie-duel gespeeld op zondag 11 maart.





Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting FC Groningen - TOP Oss

25m ago - Samenvatting van het Keuken Kampioen Divisie-duel gespeeld op zondag 11 maart.



Nooit te laat
Nooit te laat: Afl. 1

Narsingh Balwantsingh spreekt met Rishi Hagens en zijn grootmoeder mevrouw Sheombar-Sewnarain uit Rotterdam.



Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting ADO Den Haag - FC Den Bosch

24m ago - Samenvatting van het Keuken Kampioen Divisie-duel gespeeld op zondag 11 maart.



Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting Go Ahead Eagles - PEC Zwolle

25m ago - Samenvatting van het Eredivisie-duel gespeeld op zondag 11 maart.



Vrouwen Eredivisie
Vrouwen Eredivisie: Samenvatting FC Utrecht Vrouwen - PSV Vrouwen

28m ago - Samenvatting van het Azerion Vrouwen Eredivisie-duel gespeeld op zondag 11 maart.



A kind of spark
A kind of spark: Tijdens een schoolproject ontdekt het autistische meisje Addie dat in haar dorp vro

Addie verstoort de rust tijdens een dorpsfeest met haar inzamelingsactie. Mevrouw Murphy maakt handig gebruik van de situatie en laat zich benoemen tot voorzitter van de dorpsraad. Keedie worstelt met de angst dat haar nieuwe vrienden haar afwijzen als ze merken dat ze autistisch is.



Venny & De Bims
Venny & De Bims: Afl. 5

Venny krijgt te maken met een gigantisch boze moeder, maar ook met Evi, die plots aardig tegen haar doet. Waarom is dat? Is dat nep? Of... is ze misschien best chill?



Wilde ganzen
Wilde Ganzen: Afl. 6

In township Mfuleni bij Kaapstad investeert Wilde Ganzen de komende jaren in kinderdagverblijven. Te beginnen met een topopvang waar 110 kinderen een veilige plek en een betere toekomst krijgen.



Buitenhof
Buitenhof: Afl. 6

Hoe nu verder met de formatie? Door het opstappen van Pieter Omtzigt uit de informatieronde onder leiding van informateur Ronald Plasterk is de vorming van een nieuw kabinet verder weg dan ooit. Hoe kijkt oud-informateur Johan Remkes hier tegenaan? * Hoe het Russische narratief z'n weg vindt in het Westen. Voor het eerst sinds de inval in Oekraïne gaf de Russische president Vladimir Poetin een interview aan een Westerse journalist. Een analyse van twee oud-Ruslandcorrespondenten van verschillende generaties: Arnout Brouwers en Eva Hartog. * Benjamin Moser over meesterschilder Frans Hals. * De nieuwsfoto is gekozen door Cigdem Yuksel.



Hoop Helder Hulleman
Hoop Helder Hulleman: Hoop, Zorgen En Dankbaarheid

Steun ons: word lid en bekijk exclusieve video’s en extra behind the scenes op svenhulleman.nl



Adieu God?
Adieu God?: Oud-premier Dries van Agt (1931-2024) plaatste tijdens zijn politieke loopbaan geen kant

Oud-premier Dries van Agt (1931-2024) plaatste tijdens zijn politieke loopbaan geen kanttekeningen bij zijn geloof. Het mysterie Gods gaat ons verstand ver te boven, vond hij. Later is Dries van Agt een en al aarzeling en twijfel als het om het geloofskwesties gaat. Dat heeft alles te maken met zijn favoriete hobby: astronomie. Sinds Van Agt ervan doordrongen is dat er miljarden hemellichamen bestaan, vindt hij het onwaarschijnlijk dat God zich om dat ene planeetje aarde zou bekommeren. Toch wordt Dries van Agt nog altijd geraakt door de schoonheid van het katholieke geloof.



Nederland zingt op zondag
Nederland Zingt op Zondag: Afl. 7

'Alles wat jullie gedaan hebben voor de geringsten van mijn broeders of zusters, dat hebben jullie voor Mij gedaan.' Deze passage uit Mattheüs 25 staat centraal in de overdenking van voorganger Jurjen ten Brinke. Ook klinken er veel samenzangliederen.



Ivo op zondag
Ivo op Zondag: Afl. 2

De wereld van AI; hoe ziet die er momenteel uit? In de studio vertelt Dominic Seldis over zijn nieuwe theatershow, zijn jeugd in Engeland en zijn Engelse gevoel voor humor. En hoe ziet de zondagochtend van Thomas Erdbrink eruit? Hij heeft een bekende loge: Jan Dirk van der Burg, finalist bij De Slimste Mens en fotograaf bij onder meer de Volkskrant. Carla Bruni, actrice, supermodel, zangeres en de vrouw van een van de voormalige presidenten van Frankrijk, staat in de galerij der groten.





Ziggo Sport voetbal
RWDM - Antwerp

Van dit programma is geen informatie beschikbaar









Ziggo Sport voetbal




Ziggo Sport voetbal








DutchtuberGaming
DutchtuberGaming: Als Je Het Tekent, Leeft Het! (Roblox)

Als Je Het Tekent, Leeft Het! (Roblox) 😂Meer leuke video's bekijken? dat kan hier!: Klik hier VOOR MEER & ABONNEER! 🍪Deze video is voor iedereen & alle leeftijden! 💬Laat weten wat je van de video vindt! 📷Instagram: Klik hier Ik ben Job. Ook wel bekend als Dutchtuber! Op dit YouTube kanaal upload ik dagelijks nieuwe filmpjes. Deze filmpjes zijn bedoelt voor iedereen & alle leeftijden. Music by Kevin Macleod: Klik hier Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: Klik hier promoted by Audio Library Ready for Summer by Roa Creative Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: Klik hier promoted by Audio Library



WNL op zondag
WNL Op Zondag: Te gast: Sophie Hermans, Afshin Ellian, Souad el Markhous, Harold Hamersma en Jeannek

CDA-prominent en oud-minister Onno Ruding haalt herinneringen op aan overleden premier Dries van Agt. Ook gaat hij in op de formatie en de staatsfinanciën. * Journalist en schrijver Arendo Joustra over de formatie en de mogelijkheden voor een nieuw kabinet. * Voorzitter van Bouwend Nederland Arno Visser over oplossingen voor het woningtekort. * Politieke nieuwkomers Esmah Lahlah van GroenLinks-PvdA en Claire Martens-America van de VVD over hun indrukwekkende maidenspeech en politieke drijfveren.



Eucharistieviering
Eucharistieviering: Afl. 6

Rechtstreekse eucharistieviering vanuit de Mozes en Aäronkerk te Amsterdam. Celebrant: pastoor Zeger Polhuijs.



Geloofsgesprek
Geloofsgesprek: Afl. 6

Waar de nood in de samenleving acuut was, daar was de afgelopen jaren ook steeds het geloofsgesprek. In tijden van corona, bij de wateroverlast in Valkenburg, bij de verwoesting van een dorpskerk. Die nood is nu bij de vluchtelingen en de mensen in armoede. Sant'Egidio geeft stem aan die mensen. En Zeger Polhuijs is de priester die zich over hen ontfermt. Daarom past zijn profetische geluid in het geloofsgesprek, zo kort voor de woestijn van de veertigdagentijd.



Bid, bedank, bewonder
Bid, bedank, bewonder: Afl. 6

René van Kooten won Musical Awards voor zijn hoofdrollen in Evita en Les Misérables, was Jezus in The Passion en pakt in 2024 de hoofdrol in de musical Shrek. Hij is een gevierd musicalartiest, maar in zijn persoonlijk leven kende René heel wat stormen. Daarover praat hij met Marleen Stelling.



Ik Mis Je
Ik mis je: Afl. 15

Op haar achttiende vertrekt Marleen naar Kenia om daar vrijwilligerswerk te doen. Tot het noodlot toeslaat en ze om het leven komt bij een verkeersongeluk. Halsoverkop vliegt Joke Pasman naar haar dochter, die zo levenslustig en zelfstandig was. In haar dromen is Marleen nog altijd dichtbij. * Al vanaf het moment dat Johan Schoorstra te vroeg geboren werd en extra zorg nodig had, kwam zijn opa zo vaak mogelijk langs. Het gemis is groot nu opa er niet meer is. * Alinda Rozendaal mist haar vader, bij wie ze altijd terecht kon.



Zappsport
Zappsport: Afl. 5

Theo laat zijn beste dansmoves zien. Russel krijgt hulp van snowboarder Sam Vermaat bij een coole trick en het is de beurt aan PSV om te Latjetrappen.



De verwondering
De verwondering: Afl. 6

Samuel Lee kwam op 14-jarige leeftijd naar Nederland, na een onrustige jeugd in het Midden-Oosten. In Nederland sliep hij soms op straat voor een stempel van de vreemdelingenpolitie. Inmiddels is hij theoloog, voorganger en docent en biedt hij met zijn Foundation Academy onderwijs aan studenten zonder verblijfsvergunning of geldige diploma's. Hij voelt zich hierin gesterkt door de bijzondere nalatenschap van zijn opa, die tientallen weeskinderen voorzag in hun studiekosten. Zijn leven ziet hij als een opstandingsverhaal: 'Dat verhaal zit in het DNA van heel het leven. Kijk maar naar een wond, die heelt vanzelf. Er is altijd hoop.'



MeisjeDjamila
MeisjeDjamila: 48 UUR LANG VERSTOPPERTJE SPELEN in BROOKHAVEN! - Roblox

We spelen verstoppertje alleen neem ik het op tegen een professionele verstopper: May! Ze is super goed en ik doe mijn best om het tegen haar te winnen, gaat het met lukken? Check ook het leuke kanaal van @MaysieTV ! 𝙋𝙍𝙀-𝙊𝙍𝘿𝙀𝙍 𝙢𝙞𝙟𝙣 𝙗𝙤𝙚𝙠 𝙈𝙄𝙇𝘼 𝙚𝙣 𝙙𝙚 𝙈𝘼𝙂𝙄𝙎𝘾𝙃𝙀 𝘿𝙍𝙊𝙈𝙀𝙉𝙑𝘼𝙉𝙂𝙀𝙍 ➭ Klik hier ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ 𝙤𝙫𝙚𝙧 𝙝𝙚𝙩 𝙗𝙤𝙚𝙠 » Mila is jarig en krijgt een dromenvanger van haar tante! Wat blijkt? Dat deze magisch is en Mila op grote avonturen stuurt in haar dromen » De eerste editie is een speciale Glow In The Dark editie, met leuke elementen op de kaft die gloeien in het donker! Droom jij ook van dit boek? Bestel 'm dan nu om het als allereerste in april te ontvangen! ⋆ Insta: @MeisjeDjamila ⋆ TikTok: DjamilaLy * Klik hier Iedere 𝙑𝙍𝙄𝙅𝘿𝘼𝙂, 𝙒𝙊𝙀𝙉𝙎𝘿𝘼𝙂 en 𝙕𝙊𝙉𝘿𝘼𝙂 een nieuwe video op mijn kanaal 𝙙𝙞𝙨𝙘𝙡𝙖𝙞𝙢𝙚𝙧 Deze video bevat geen betaalde samenwerking of gekregen producten. Alle meningen zijn mijn persoonlijke uitingen en niet beïnvloed door andere partijen. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Check Klik hier voor meer info.



vThorben
vThorben: De *MEGA* Transform Race In GTA 5!

Bedankt voor het kijken naar De *MEGA* Transform Race In GTA 5! In deze video speel ik samen met @JessyKnijn & @Santino_YT Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 41

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internat

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



Sterren NL Carnaval
Sterren NL Carnaval: Afl. 1

Ieder jaar geeft Omroep Brabant de aftrap voor het jaarlijkse carnavalsgedruis met de uitzending van hun live-evenement 3 Uurkes Vurraf. Een compilatie van dit druk bezochte spektakel.