True
Ondernemen.TV - TV kijken via internet, de beste Ondernemen tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

09-04-2024
Het Uur van de Wolf
Het Uur van de Wolf: Afl. 6

Het is het bekendste ballet ter wereld: Het Zwanenmeer. Karen Kain, voormalig topballerina en artistiek leider van het Nationale Ballet van Canada, zal aan het eind van haar carrière voor het eerst zelf de regie voeren bij een moderne uitvoering van dit ballet. Ondertussen moet een nieuwe generatie balletdansers zich verhouden tot de geschiedenis van het stuk. Iedereen wil de traditie van Het Zwanenmeer eren, maar wat als deze problematisch begint te worden? Zwarte dansers moesten altijd hun huid verbergen in witte maillots. Kain besluit hiervan af te wijken. Het klinkt als een kleine stap, maar in de balletwereld is het een ware revolutie.



Chicago Fire
Chicago Fire

Cruz vormt een band met een jonge immigrant die hij ontmoet tijdens het bestrijden van een appartementsbrand. Het team maakt plannen om een grapje uit te halen met hun nieuwste teamlid. Hawkins en Violet hebben moeite om hun relatie geheim te houden.



Op1
Op1: Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.

Het Europese Hof voor de Rechten van de Mens doet het Zwitserse klimaatbeleid op zijn grondvesten schudden. Te gast zijn directeur en oprichter van Urgenda Marjan Minnesma en Tweede Kamerlid Henk Veerman van BBB. * Advocaat Robbert Jonk en journalist Bart Mos over de vervolging van topman Frits van Eerd. * Wielrenner Nathan van Hooydonck over zijn nieuwe rol naast de weg.



De Hofbar
De Hofbar: Megavervuiler Parenco onttrekt miljarden liters grondwater, perfect geschikt als drinkwat

Megavervuiler Parenco onttrekt miljarden liters grondwater, perfect geschikt als drinkwater, terwijl een drinkwatercrisis op de loer ligt.



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 62 van Vandaag Inside uit seizoen 5 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 9 april, 21:37 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Out of Office
Out of Office: Afl. 5

Nu de 'Benefiets-avond' achter de rug is, is het tijd om bij te komen en er met een glimlach op terug te kijken. De groep werkt verder aan de bouw van het clubhuis. Dit is de dag dat ze eindelijk het hoogste punt zullen bereiken. Alexandra en Gemma gaan samen met hulpboer Sjoerd op pad met de paarden. Zal het lukken om kalm genoeg te blijven om de paarden onder controle te krijgen? De buitenlucht en werkzaamheden op de zorgboerderij doen de deelnemers goed, met name Marthin. Maar toch; een ongelukje zit in een klein hoekje. Hulpboer Rick weet daar alles van.



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Mestcrisis terug van nooit weggeweest. Jarenlang hadden Nederlandse boeren een uitzonderingspositie: zij mochten per hectare grond veel meer mest bergen dan andere Europese boeren. Omdat de waterkwaliteit maar niet vooruitging en de natuur verslechterde, kwam daar een einde aan. Te gast: Ger Koopmans, voorzitter LTO Nederland. * Zwitsers zetten klimaatbeleid op de kop. Het Europees Hof voor de Rechten van de Mens oordeelde dat Zwitserland 'enkele mensenrechten' heeft geschonden door niet genoeg te doen tegen klimaatverandering. De zaak was aangespannen door zo'n 2000 oudere Zwitserse vrouwen. We praten met klimaatjurist Dennis van Berkel.



Dit is de kwestie
Dit is de kwestie: Afl. 13

Zo'n 900 gedupeerden van de toeslagenaffaire zijn naar het buitenland gevlucht. De problemen die zijn ontstaan door de hoge schulden en angst voor uithuisplaatsing van kinderen maken dat zij niet meer in Nederland willen of kunnen wonen. Hoe gaat het met de gevluchte gezinnen?





Bed & Breakfast
Bed & Breakfast: Afl. 4

Bij Kim en Marco zijn we te gast in hun boerderij in Gelderland. Sharynné en Peter vermaken de gasten in hun jugendstil-villa in Overijssel. Als laatste ontvangen Rita en haar vriendin Sascha de gasten. De gasten mogen gebruikmaken van de uitgebreide wellness in de tuin. Dit keer mag iedereen de kleren aanhouden, maar normaal runt Rita een nudisten-onderkomen.



Opsporing verzocht
Opsporing Verzocht: Afl. 13

Opsporingsprogramma i.s.m. politie en justitie. Uw tips maken het verschil! Actuele opsporing met Anniko van Santen.



NOS EK-kwalificatie Voetbal
NOS EK-kwalificatie Voetbal: Afl. 2

Voorbeschouwing op de EK-kwalificatiewedstrijd Nederland - Noorwegen (v).



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 72

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Per seconde wijzer
Per Seconde Wijzer: Afl. 30

Twee kandidaten testen onder hoge druk hun kennis in verschillende categorieën. Hoe zetten zij hun jokers in, hoeveel rondes zullen de spelers het volhouden en met welk bedrag gaan de spelers uiteindelijk naar huis? Met elke dag aan het begin van de uitzending de kijkersvraag.





First dates
First Dates: Afl. 19

Waar vind je de echte liefde? Het First Dates restaurant opent weer haar deuren voor single gasten die op zoek zijn naar de ware. We zien singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match?



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 71

Een Haags modern hofje met hamers, een fiets en een tafelvoetbalspel aan de muur. Dat is typisch Roel. Hij richt zijn moderne huis in met veel creativiteit, vondsten en humor. * Chef-kok Sharon maakt een vegetarische loempiataart, een heerlijke twist op de klassieke loempia. * Het is Nationale Buitenlesdag én Week van de Schooltuin en dus is natuur-beleef-expert Tim bij basisschool De Dorpsschool. Samen met de kinderen en moestuinmoeders gaat Tim de moestuin in. * Plantenexpert Rogier heeft een fascinatie voor planten, maar vooral voor de vorm van de bladeren.



Sophie & Jeroen
Sophie & Jeroen: Afl. 50

Hanneke Groenteman zit naast Jeroen. * Meer dan 2000 Zwitserse 'Klimaatoma's' spanden een klimaatzaak aan tegen hun regering, omdat deze volgens hen te weinig doet tegen klimaatverandering. Ze kregen gelijk van het Europees Hof voor de Rechten van de Mens. Klimaatactivist Hannah Prins en klimaatjurist Laura Burgers schuiven aan. * Klaas van der Eerden is na tien jaar terug in het theater met zijn show Blijven drijven. Rode draad: een bootongeluk in Thailand. * Deze week is het 25 jaar geleden dat de wereld kennismaakte met 'The Naked Chef' Jamie Oliver. Yvette van Boven en Joël Broekaert schuiven aan. * Mark Ambor speelt zijn hit Good to be.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 100

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Voor Natalia is het belangrijk om af en toe even stil te zijn om tot jezelf te komen. En zo zijn er wel meer dingetjes die deze date moeilijk kunnen maken. Dennis en Manou hoeven niet uit eten dus hoeft er ook niemand te betalen. Maar die matching panterschoenen betekenen nog geen garantie voor de toekomst.





Het klokhuis
Het Klokhuis: Afl. 4752

Influencers houden van kleding en make-up, motorrijders luisteren naar harde muziek, verpleegkundigen zijn lief. Of klopt hier helemaal niets van? Zonder dat je het door hebt, deel je mensen in hokjes in. Is dat erg? Nizar laat zich verrassen. Donnie en Chelsey moeten allebei even wennen aan een nieuwe look.



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: De etalage voor het beste van de regionale omroepen met de mooiste documentair

Presentator Christon Kloosterboer trekt door de regio en maakt kennis met artiesten terwijl zij hem rondleiden door hun eigen streek of stad. Deze keer gaat hij op pad met trompettist en jazzlegende Eric Vloeimans. Hij neemt Christon mee naar de IJssel waar ze aan hun song schrijven en teruggaan naar de jeugd van Eric in Den Bosch. En vandaag viert presentator Emina Zorlak de islamitische feestdag Eid-al-Fitr, waarop het einde van de vastenmaand ramadan gevierd wordt.



Say Whut!?
Say Whut!?: Afl. 22

Steven en Jamie Kazàn nemen het op tegen Jasper Demollin en Tobias Camman.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 85

Families van gegijzelde Israeliërs in Nederland * Nieuw onderzoek van AIVD en NCTV * Wat kan er in de formatie met migratie? * Banken staan niet te springen om goklimiet in te voeren



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 71

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



FORMULA 1
FORMULA 1: You alright there Lance? 😅

Lance Stroll wasn't impressed with Aston Martin's pace towards the end of Sunday's race in Suzuka. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Bekijk aflevering 72 van Hart van Nederland - Vroege Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 9 april, 17:50 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Vroege Editie is een Nieuws programma



Gio
Gio: DIT MOEST EIGENLIJK GEHEIM BLIJVEN MAAR WE DELEN HET TOCH🤭

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



FORMULA 1
FORMULA 1: This Yuki pitstop overtake was slick 👌

Watch this incredible moment from the weekend as Yuki Tsunoda & the RB crew executed an incredible overtake in the pits. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



Downton Abbey
Downton Abbey: Afl. 4

Mary wordt gezien op haar geheime missie met Lord Gillingham in Liverpool. Mrs Patmore heeft een brief van haar familie gekregen en is erg van slag, Mrs Hughes probeert haar te helpen. De politie heropent de zaak met betrekking tot het overlijden van Mr Green nu een getuige zich heeft gemeld.



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Te gast: Jan de Hoop, Erik Schorer, Meinke Ehrhardt, Marinus Noordenbos, Kuniyoshi Oh

Jan de Hoop heeft een digitale speurtocht gelanceerd. Wat we ons daar precies bij voor moeten stellen komt hij vertellen. * Het Leger des Heils opent in Zeist Sparrenheuvel de eerste herstellocatie voor veteranen. Locatiemanager Meinke Ehrhardt en veteraan Erik Schorer komen erover vertellen. * Aglaia Bouma bespreekt de kanshebbers voor de titel Insect van het Jaar. * Marinus Noordenbos is benoemd tot Ambassadeur in de Japanse eetcultuur. Samen met chef-kok Kuniyoshi Ohtawara, die in de keuken een Japanse specialiteit maakt, vertelt hij wat er zo bijzonder is aan de Japanse keuken. * The Celtic Tenors treden op.



SLAM!
"Ik heb VOETFOTO'S verkocht" 💸 - De MensenMening | SLAM!

Patrick gaat deze week de straat op met de vraag of mensen zichzelf goed gedragen online. Wat sturen ze door, en wat vooral niet? De jury mag raden wat ze gaan zeggen. Wat denk jij? Vergeet je niet op onze YouTube-kanalen te abonneren: SLAM! – Radio Klik hier SLAM! – Music Klik hier SLAM! – Series Klik hier Wil jij exclusieve content? Volg ons op Instagram: Klik hier Meer van de jury? Instagram Richard: Klik hier Senna: Klik hier Danique: Klik hier Instagram Max: Klik hier Lieke: Klik hier Patrick: Klik hier Instagram Indigo: Klik hier Your Life



Ziggo Sport
Rondo | Met WILLEM VAN HANEGEM, MARCO VAN BASTEN, RAFAEL VAN DER VAART en YOURI MULDER

Bekijk hier de uitzending van Rondo van afgelopen maandag 08/04/2024 terug. Met deze week in onze voetbal talkshow te gast: Willem van Hanegem, Marco van Basten, Rafael van der Vaart en Youri Mulder. ↠ Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken Klik hier Live topsport kijk je bij Ziggo gratis op kanaal 14! Meer info? Kijk op Klik hier Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder, Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. De deskundigen schuwen de scherpe meningen niet. Met wie ben jij het grondig eens of oneens? ↠ Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op Klik hier 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 🧡 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗩𝗢𝗘𝗧𝗕𝗔𝗟 ⚽️ 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗥𝗔𝗖𝗜𝗡𝗚 🏁 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl #ZiggoSport #Rondo #Talkshow



FORMULA 1
FORMULA 1: Ricciardo & Albon Lap One Drama! | The Top 10 Onboards | 2024 Japanese Grand Prix | Qatar

Jump onboard with the drivers in Suzuka and take a look at all the big talking points across the weekend. Featuring Yuki Tsunoda's pitstop, Daniel Ricciardo & Alex Albon's collision and so much more. Presented by Qatar Airways. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier





NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 99

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.



vThorben
vThorben: Jessy En Thorben Vs. Fans! (Bloemburg Film)

Bedankt voor het kijken naar Jessy En Thorben Vs. Fans! (Bloemburg Film) In deze video speel ik samen met @JessyKnijn Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier



LINDA.meiden
LINDA.meiden: ● Hey Meiden de podcast | S01E09 | Bel Stijn in je uniform

In driedelig pak of in je soldatenuniform: Stijn likes you. De meest bijzondere fetisjen komen aan het licht en Stijn geeft een lesje seksuele voorlichting waarvan we niet wisten dat we die nodig hadden. De twee behandelen een vraag over een eentonig seksleven in een relatie en Bram Krikke vindt het STOM! wanneer mensen interessant doen over wijn. Santé Bram. P.S. Het is bevestigd dat je over seks dus écht nooit uitgepraat raakt. ---------- Abonneer nu gratis op ons kanaal: Klik hier je deze video leuk? Like! 💥 ---------- Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Instagram : Klik hier Klik hier : Klik hier Meer zien? Download de LINDA.-app: Klik hier of abonneer je op LINDA: Klik hier



EnzoKnol
EnzoKnol: ER IS IETS MIS MET HET APPARTEMENT.... #3892

Deze video bevat een samenwerking met By SIDDE. Check hier het online concept: Klik hier kledinglijn ➜ Klik hier video: Klik hier op dit kanaal: Klik hier speel ook games! Die kan je hier vinden ➜ Klik hier naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: Klik hier me op: Instagram: Klik hier Alle afspeellijsten ⇩ ↪ EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: Klik hier Minecraft Seizoen 3: Klik hier Minecraft Seizoen 2: Klik hier Minecraft Seizoen 1: Klik hier Minecraft mini games: Klik hier EnzoKnol Meetings: Klik hier vette peace ✌





DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: Wie weet wat er op onze shirts staat? 🤔❤️🆎👍 #short #shorts #debellingas

LUXY FiLMT HAAR EiGEN UiTPAK ViDEO ( te schattig!!! 😍) | Luxy Bellinga #38 Klik hier GRATIS OP ONZE KANALEN! ► Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier VOOR iEDEREEN 🎄🌟 - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet Klik hier & 200K FiLM BEHAALD 🤩 |“VAKANTiE OP STELTEN” Klik hier " 1000 ZONNESTRALEN " Klik hier " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's Klik hier “IJSJES" - Lucilla Bellinga Klik hier “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga Klik hier De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM Klik hier Op Stelten Film: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's Klik hier “FIËSTA” - De Bellinga’s Klik hier “DANSEN” - Luan Bellinga Klik hier - Lucilla Bellinga Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet Klik hier - Luan Bellinga Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier VRiENDENBOEKJE Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) Klik hier BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga Klik hier VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet Klik hier OMHOOG - Luan Bellinga Klik hier nov13 1e vlog: Klik hier JAARMOViES 2015 tm 2023 Klik hier PostAdres: De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines. *Bevat Geen Samenwerking



NOS het vragenuurtje
NOS Het vragenuurtje: Afl. 14

Het vragenuurtje tijdens de dinsdagmiddagvergadering van de Tweede Kamer, waarin Kamerleden vragen stellen aan een bewindspersoon.



AZ Alkmaar
AZ Alkmaar: 📃 Unibet Goal of the Month March: The candidates!

Dit zijn de vijf kanshebbers op de Unibet Goal van de Maand-bokaal voor de maand maart. Stem hier op jouw favoriet: az.nl/goal-van-de-maand ✅ Abonneer je op het YouTube-kanaal van AZ! Klik hier Volg AZ ook via: 📲 Facebook | Klik hier Twitter | Klik hier Instagram | Klik hier TikTok | Klik hier AZ Vrouwen | Klik hier



Ongehoord Nieuws
Ongehoord Nieuws: Afl. 21

Antifa, Black Lives Matter, Extinction Rebellion: links activisme steeds militanter. * Is de recordprijs van goud een voorteken van de recessie? * Paniek in Hilversum om plan bezuinigingen NPO. Met edelmetaalspecialist Bart Brands, voormalig NOS-directeur Bauke Geersing, directeur Café Weltschmerz Shohreh Feshtali en oud-burgemeester en -wethouder Geert Dales.



Ziggo Sport
Van Hanegem: 'AZ is gewoon een 𝐤𝐥𝐞𝐮𝐭𝐞𝐫𝐤𝐥𝐚𝐬' 😬 | Rondo

Willem van Hanegem vindt dat AZ nog speelt als een jeugdelftal.😳 ↠ Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken Klik hier Live topsport kijk je bij Ziggo gratis op kanaal 14! Meer info? Kijk op Klik hier Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Youri Mulder, Ruud Gullit, Aad de Mos en Jan van Halst regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. ↠ Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op Klik hier 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 🧡 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗩𝗢𝗘𝗧𝗕𝗔𝗟 ⚽️ 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗥𝗔𝗖𝗜𝗡𝗚 🏁 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl #ZiggoSport #Rondo #Talkshow



Ziggo Sport
Van Hanegem: 'Dan stel je Giménez toch niet op' 🤔 | Rondo

Is dat de beste optie nu de spits niet in vorm is? 👀 ↠ Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken Klik hier Live topsport kijk je bij Ziggo gratis op kanaal 14! Meer info? Kijk op Klik hier Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Youri Mulder, Ruud Gullit, Aad de Mos en Jan van Halst regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. ↠ Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op Klik hier 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 🧡 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗩𝗢𝗘𝗧𝗕𝗔𝗟 ⚽️ 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗥𝗔𝗖𝗜𝗡𝗚 🏁 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl #ZiggoSport #Rondo #Talkshow



AZ Alkmaar
AZ Alkmaar: Karlsson: 'Kijk ik met goed gevoel op terug' | Interview

Recent maakte AZ TV een uitstapje naar Italië, om daar een ESPN Special met Sam Beukema en Tijjani Reijnders op te nemen. Uiteraard kon even kort bijpraten met Jesper Karlsson niet uitblijven. De aanvaller vertelt over hoe het nu met hem gaat in Italië. ✅ Abonneer je op het YouTube-kanaal van AZ! Klik hier Volg AZ ook via: 📲 Facebook | Klik hier Twitter | Klik hier Instagram | Klik hier TikTok | Klik hier AZ Vrouwen | Klik hier





Ziggo Sport
Marco van Basten: 'Dan ben je niet in het belang van Ajax bezig'🤔 | Rondo

Marco van Basten snapt niet hoe de situatie Alex Kroes is aangepakt. 🗯️ ↠ Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken Klik hier Live topsport kijk je bij Ziggo gratis op kanaal 14! Meer info? Kijk op Klik hier Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Youri Mulder, Ruud Gullit, Aad de Mos en Jan van Halst regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. ↠ Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op Klik hier 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 🧡 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗩𝗢𝗘𝗧𝗕𝗔𝗟 ⚽️ 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗥𝗔𝗖𝗜𝗡𝗚 🏁 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl #ZiggoSport #Rondo #Talkshow



FORMULA 1
FORMULA 1: Home Hero Yuki, How Ferrari Beat McLaren + Max Is Back | 2024 Japanese GP Review | F1 Nat

Max Verstappen returned to winning ways with a dominant performance at the Japanese Grand Prix, leading home Sergio Perez for Red Bull’s third 1-2 finish of the season. Why did Max’s race engineer Gianpiero Lambiase tell Max ‘I told you so?’ Was Checo closer to his teammate than expected? And how did Ferrari duo Carlos Sainz and Charles Leclerc get the better of McLaren? From the Suzuka paddock, Tom Clarkson is joined by F1TV commentator Alex Jacques and nine-time Le Mans winner Tom Kristensen to answer all the key questions after a gripping contest at one of the most challenging circuits on the calendar. The trio also discuss how Yuki Tsunoda became the first Japanese F1 driver to score at their home race since Kamui Kobayashi in 2012 and Daniel Ricciardo’s first-lap collision with Alex Albon. Plus, McLaren Team Principal Andrea Stella says wins are within reach and RB reserve driver Liam Lawson answers questions about his future. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier





MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 67

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Te gast zijn Tweede Kamerlid VVD Silvio Erkens, directeur CIDI Naomi Mestrum en hoofdredacteur Libelle Hilmar Mulder. Met hen hebben we het over zonnepaneelhouders die te maken krijgen met torenhoge kosten, over het gevaar van antisemitisme en over 90 jaar Libelle.



PSV
PSV: HIGHLIGHTS | Dantaye Gilbert trefzeker bij rentree in de basis 💪

De samenvatting van Telstar - Jong PSV. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier





NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 99

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: DiT WAS TOCH GEEN GOED iDEE! ( Pasen 2024) | Bellinga Vlog #3130

LUXY FiLMT HAAR EiGEN UiTPAK ViDEO ( te schattig!!! 😍) | Luxy Bellinga #38 Klik hier ABONNEER GRATIS OP ONZE KANALEN! ► Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier VOOR iEDEREEN 🎄🌟 - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet Klik hier & 200K FiLM BEHAALD 🤩 |“VAKANTiE OP STELTEN” Klik hier " 1000 ZONNESTRALEN " Klik hier " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's Klik hier “IJSJES" - Lucilla Bellinga Klik hier “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga Klik hier De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM Klik hier Op Stelten Film: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's Klik hier “FIËSTA” - De Bellinga’s Klik hier “DANSEN” - Luan Bellinga Klik hier - Lucilla Bellinga Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet Klik hier - Luan Bellinga Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier VRiENDENBOEKJE Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) Klik hier BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga Klik hier VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet Klik hier OMHOOG - Luan Bellinga Klik hier nov13 1e vlog: Klik hier JAARMOViES 2015 tm 2023 Klik hier PostAdres: De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines. *Bevat Geen Samenwerking



Suhoor Stories
Suhoor Stories: Afl. 31

Dagelijks radioprogramma tijdens de ramadan dat ochtendrituelen van meer dan een miljoen Nederlanders onder de aandacht brengt. Uitgezonden op NPO Radio 1 en via een livestream op NPO2.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 71

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.