True
Ondernemen.TV - TV kijken via internet, de beste Ondernemen tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

07-05-2024
De nachtzoen
De Nachtzoen: Afl. 32

Dit is geen uitzending van een meisje zonder armen en benen, vindt inspirator Eva Eikhout. Net zoals haar boek niet over ontbrekende ledematen gaat. Haar leven laat haar en ons nog zoveel meer zien.





Op1
Op1: Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.

Eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival. * Sander van Hoorn over de zorgwekkende situatie in Rafah. * Pornoster Stormy Daniels getuigt vandaag tegen Donald Trump.



De Boeddhistische Blik
De Boeddhistische Blik: Afl. 2

Vier jaar later neemt de zoon van de Deense boeddhistische monnik Jan Erik Hansen contact op met de filmmakers. Zijn vader blijkt te zijn teruggekeerd naar Denemarken en heeft slechts enkele maanden daarna een einde aan zijn leven gemaakt. Wat is er gebeurd? Met meer dan tweehonderd uur aan videobeelden gemaakt door Jan Erik en de input van Thor en zijn familie, hervatten de filmmakers hun productie en proberen de vraag te beantwoorden wie de wetenschapper, vader en monnik daadwerkelijk was.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

Bekijk aflevering 128 van Hart van Nederland - Late Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 7 mei, 22:30 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Late Editie is een Nieuws programma



Chicago Fire
Chicago Fire

Een familievriend vraagt Hermann om advies over het openen van een bar. De spanningen tussen Emma en Violet lopen hoog op. Kidd heeft moeite om haar team bij elkaar te houden.



Close Up
Close Up: Afl. 26

De Amerikaanse choreograaf en performer Loïe Fuller veroverde aan het begin van de 20e eeuw de hele wereld met haar revolutionaire optredens. Dansers in rondcirkelende zijden gewaden en een baanbrekend gebruik van gekleurd licht speelden een hoofdrol in haar choreografieën. De documentaire verbindt heden en verleden door te laten zien hoe hedendaags choreografe Jody Sperling en haar dansgezelschap het werk van Fuller interpreteren. Tevens kijkt de film naar Fullers invloed op hedendaagse artiesten als Red Hot Chili Peppers, Taylor Swift, Shakira en William Kentridge.



Rotown
Rotown: Afl. 1

Beste vriendinnen Aisha en Farah wonen samen in Rotterdam. Hun zoektocht naar geld en hechte band worden op de proef gesteld in een klein appartement vol spanningen. Ze worstelen met huisregels maar overwinnen een gemeenschappelijke vijand. Hun vriend Orlando heeft grootse plannen voor zijn fusioncafé maar wanneer Aisha en Farah het café bezoeken, stuiten ze op een verrassing die ook de vriendschap met Orlando op scherp zet.



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 82 van Vandaag Inside uit seizoen 5 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 7 mei, 21:35 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Aanvallen op Rafah. Al maanden zegt premier Netanyahu dat een Israëlisch grondoffensief in Rafah nodig is om Hamas helemaal op de knieën te krijgen. Nu lijkt die invasie op het punt van beginnen. Maar de vraag is wel hoe ver het grondoffensief zal gaan. * Palestina-demonstratie op de UvA. Eerder waren dit soort protesten voor op Amerikaanse universiteiten, maar nu dus ook in Nederland. * Poetin opnieuw beëdigd. We spreken erover met Samuel Greene, hoogleraar Russische politiek. * Hoe slaan we kernafval op? We gingen naar Finland, dat voorloper is op dat gebied.



Schiffmacher's Legacy
Schiffmacher's Legacy: Afl. 3

Henk neemt zijn dochters mee naar Harderwijk: de plek waar hij is opgegroeid. Ze gaan langs bij zijn broers en spitten fotoarchieven door. Daarnaast bezoekt Henk met zijn dochters de begraafplaats, waar veel Schiffmachers rust vinden. Louise haalt ondertussen ook oude herinneringen op en gaat langs bij haar goede vriendin en tevens ex-vrouw van Henk, Patricia Steur. Zij hebben een kleurrijk verleden.



FORMULA 1
FORMULA 1: Stroll And Lando Collide And The Top 10 Onboards | 2024 Miami Grand Prix | Qatar Airways

Last ditch overtakes, on-track collisions and mega shunts! These are our Top 10 onboards from the 2024 Miami Grand Prix presented by Qatar Airways. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



Oorlog is erfelijk
Oorlog is erfelijk: Afl. 3

Natascha van Weezel praat met historicus en presentator Hans Goedkoop en ondernemer Naz Kawan. Wat zijn de gevolgen van oorlog voor volgende generaties?



Eurovisie Songfestival
Eurovisie Songfestival: Afl. 1

Live vanuit het Songfestival café blikt Rik van de Westelaken samen met verschillende gasten vooruit op het Eurovisie Songfestival. Welke landen treden op en waar moet op gelet worden? Commentatoren Cornald Maas en Jacqueline Govaerts geven de allerlaatste updates vanuit het Zweedse Malmö, waar het festival plaatsvindt. Hila Noorzai proeft de sfeer achter de schermen en spreekt met de deelnemende artiesten.



Douwe Bob, eyes on the prize
Douwe Bob, eyes on the prize: Afl. 1

Live vanuit het Songfestival café blikt Rik van de Westelaken samen met verschillende gasten vooruit op het Eurovisie Songfestival. Welke landen treden op en waar moet op gelet worden? Commentatoren Cornald Maas en Jacqueline Govaerts geven de allerlaatste updates vanuit het Zweedse Malmö, waar het festival plaatsvindt. Hila Noorzai proeft de sfeer achter de schermen en spreekt met de deelnemende artiesten.



Eurovisie Songfestival 2024
Eurovisie Songfestival 2024: Afl. 1

Live vanuit het Songfestival café blikt Rik van de Westelaken samen met verschillende gasten vooruit op het Eurovisie Songfestival. Welke landen treden op en waar moet op gelet worden? Commentatoren Cornald Maas en Jacqueline Govaerts geven de allerlaatste updates vanuit het Zweedse Malmö, waar het festival plaatsvindt. Hila Noorzai proeft de sfeer achter de schermen en spreekt met de deelnemende artiesten.



Opsporing verzocht
Opsporing Verzocht: Afl. 17

Opsporingsprogramma i.s.m. politie en justitie. Uw tips maken het verschil! Actuele opsporing met Anniko van Santen.



Verward
Verward: Afl. 5

Jessica Villerius spreekt met Rachel, een jonge vrouw die zwaargewond raakte toen de buurman op haar en haar vriend Jarell Reinders instak. De buurman dacht door de psychose waarin hij verkeerde dat het stel hem afluisterde. Jarell overleeft het steekincident niet. Zijn laatste woorden tegen de buurman: 'Kijk wat je doet...' In het Rijnstate ontmoet Jessica de psychotische Belal, die in ernstig verwarde toestand is binnengebracht. In zijn psychose is hij ervan overtuigd dat er mensen zijn die op hem schieten. Hij legt Jessica uit hoe angstig dat is.



Feyenoord
Feyenoord: Geertruida ⛓️‍💥 goals.

ABONNEER ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 92

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.





Met het Mes op Tafel
Met het Mes op Tafel: Afl. 30

De kandidaten pokeren met de antwoorden op vragen. Niet alleen kennis is van belang, wie weinig weet, kan proberen zijn tegenstanders weg te bluffen. Maar ook door te passen op het goede moment kun je winnen.



AFC Ajax
AFC Ajax: Let’s QUIZ! 🎰 | Bergwijn, Pasveer, Vos & Rijkhoff play the Ajax pubquiz with fans! 💬🛎️

Afgelopen week stond Café Ajax Life op het programma. Een mooie pubquiz voor leden van de SVA gepresenteerd door Jack Spijkerman én zoals ieder jaar kwamen er ook weer een aantal spelers langs. #ajax ►SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier



First dates
Waar vind je de echte liefde? Het First Dates restaurant opent voor de achtste keer haar deuren.

Waar vind je de echte liefde? Het First Dates restaurant opent voor de achtste keer haar deuren. De gasten zijn single en op zoek naar de ware. We zien singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match?



FORMULA 1
FORMULA 1: How Lando Norris Won His First EVER Grand Prix! | Jolyon Palmer’s F1 TV Analysis | Workda

Jolyon Palmer takes a closer look at how Lando Norris secured his first Formula 1 Grand Prix win in Miami. Palmer also examines Max Verstappen's collision with the bollard in turns 14/15, and how McLaren's tyre strategy gave them an advantage over the Red Bulls. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 91

Lenny volgt zijn jongensdroom en bouwt een levensgroot kasteel op een schip waar hij met zijn vrouw woont. Aan boord voelt Lenny zich een ridder en waan je je in de middeleeuwen. * Chef-kok Geneal maakt een gebakken rijstgerecht met verse gember en sticky tofu * In Herpen woont rhodofanaat Rinus die in de afgelopen 50 jaar van zijn tuin een rhododendronparadijs heeft gemaakt. * In Zaandam wandelt kunsthistoricus Geert langs straatkunst in de geest van de Franse schilder Monet. Net als de schilder die hier 25 schilderijen maakte, willen de Poolse kunstenaars Maciej Gadek en Piotr Baczynski 25 muren beschilderen, geïnspireerd op die werken.



Sophie & Jeroen
Sophie & Jeroen: Afl. 70

Anke de Jong zit aan de rechterhand van Sophie. * Israël blijft de druk op Hamas opvoeren met luchtaanvallen en een inname van een grenspost bij Rafah. We bespreken het met militair historicus Christ Klep en Michiel Servaes, directeur van Oxfam Novib. * Samen met Annefleur Schipper bespreken we de mogelijke kanshebbers en complete missers van de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival. Ook burgermeester van Leeuwarden, Sybrand Buma, schuift aan over de Joost Klein-koorts die zijn stad in de greep houdt. * Marcel van Roosmalen over zijn nieuwe boek Totaal 3. * Morpheus treedt op met zijn nieuwe nummer Pearl.





NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 128

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Iwan is steeds meer Amanda's prins op de bruine pony, dus na 24 uur mooie uurtjes willen ze graag samen nog een dagje samen verder. Ben werd bij ons gespot door Stella en is nu terug om zijn aanbidster te ontmoeten. Qua knuffels en complimentjes zit het al meteen goed tussen die twee.





Het klokhuis
Het Klokhuis: Raoul Deleo is kunstenaar en ontdekkingsreiziger.

Raoul Deleo is kunstenaar en ontdekkingsreiziger. Als enige heeft hij de bijzondere dieren op het raadselachtige continent Terra Ultima weten vast te leggen. Eva ontdekt hoe wonderlijk Terra Ultima is in zijn prachtige tekeningen. Een Ouwe Fee adviseert om een unieke vakantie bij elkaar te fantaseren.



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: De etalage voor het beste van de regionale omroepen met de mooiste documentair

In Koken met Kok gaan natuurverslaggever Stephan Roest en radiopresentator én chef Pieter Kok op zoek naar de eetbare natuur. Deze keer staat de rivierkreeft op het menu en voelt Stephan hoe het is om erdoor gebeten te worden. In De Verdwenen Stad wordt gekeken hoe een stad in de loop van de tijd is veranderd. Deze keer: De Janskerk, de oudste kerk van Haarlem die nog bewaard is gebleven.





EenVandaag
EenVandaag: Afl. 109

Zwerfafval in de Waddenzee groot gevaar voor dieren: deze mensen rapen afval om ze te redden * Protesten bij de Universiteit van Amsterdam in verband met Gaza * Is de aanval op Rafah een 'red line' voor Biden? * Heel Europa is opzoek naar munitie: Ollongren bezoekt een munitiefabriek in Noorwegen



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 91

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



Gio
Gio: WIJ HEBBEN DIT NOOIT OP YOUTUBE VERTELD..😳

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



SLAM!
PATRICK bezoekt MOEDERS: "Zou je me doen?" 😍 - De MensenMening | SLAM!

Patrick gaat deze week naar de moeders van de juryleden om te kijken wie op hem zou vallen. De jury mag raden wat hun moeders gaan antwoorden. Vergeet je niet op onze YouTube-kanalen te abonneren: SLAM! – Radio Klik hier SLAM! – Music Klik hier SLAM! – Series Klik hier Wil jij exclusieve content? Volg ons op Instagram: Klik hier Met dank aan alle mama's ❤️ Meer van de jury? Instagram Richard: Klik hier Senna: Klik hier Danique: Klik hier Instagram Max: Klik hier Lieke: Klik hier Patrick: Klik hier Instagram Indigo: Klik hier Your Life



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Afl. 89

Leeuwarden maakt zich op voor een stampvolle Europaparty om Joost Klein samen naar de overwinning van het songfestival te juichen. Initiatiefnemer Sipke Jan Bousema vertelt wat we kunnen verwachten. * Documentairemaker Jessica Villerius maakte een serie over de complexiteit rondom verward gedrag. Ze schuift samen met psychiater Jeroen van Waarde aan. * Het Dick Bakker Orkest bestaat 50 jaar en viert dat met een nieuw album. Dick Bakker en biograaf Bas Tukker zijn te gast.



Downton Abbey
Downton Abbey: Afl. 9

Het lesgeven is een uitdaging voor mijnheer Molesley.





Ziggo Sport
Rondo | Met GUUS HIDDINK, RAFAEL VAN DER VAART, RONALD WATERREUS en JAN MULDER

Bekijk hier de uitzending van Rondo van afgelopen maandag 29/04/2024 terug. Met deze week in onze voetbal talkshow te gast: Guus Hiddink, Rafael van der Vaart, Ronald Waterreus en Jan Mulder. ↠ Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken Klik hier Live topsport kijk je bij Ziggo gratis op kanaal 14! Meer info? Kijk op Klik hier Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder, Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. De deskundigen schuwen de scherpe meningen niet. Met wie ben jij het grondig eens of oneens? ↠ Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op Klik hier 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 🧡 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗩𝗢𝗘𝗧𝗕𝗔𝗟 ⚽️ 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗥𝗔𝗖𝗜𝗡𝗚 🏁 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl #ZiggoSport #Rondo #Talkshow



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 127

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.



LINDA.meiden
LINDA.meiden: HEY MEIDEN DE PODCAST | S01E13 | KOM MAAR DOOR MET DIE CLIMAX

We blikken terug op onze Koningsdag, en wat voor één. Stijn en Lies hebben zich rijkelijk vermaakt en delen alle juice waarvan je niet wist dat je het nodig had. Ze zoomen in op de orgasmekloof die nog stééds toeneemt, en de datevraag gaat over een scharrel die plast over een toetsenbord. Het gaat weer eens helemaal nergens over, just how we like it. Noa Vahle walgt van navelpluisjes, en mogen we een momentje voor Stijns nieuwe boek?! Dit willen we. ---------- Abonneer nu gratis op ons kanaal: Klik hier je deze video leuk? Like! 💥 Wil je meer zien zoals dit, check dan ook deze video * VORIGE VIDEO TOEVOEGEN* ---------- Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Instagram : Klik hier Klik hier : Klik hier Meer zien? Download de LINDA.-app: Klik hier of abonneer je op LINDA: Klik hier



vThorben
vThorben: TANK Vs. Renners (GTA 5)

Bedankt voor het kijken naar TANK Vs. Renners (GTA 5) In deze video speel ik samen met @JessyKnijn & @Santino_YT Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier





PSV
HIGHLIGHTS | PSV O17 wint voor de zevende keer op rij! 🔥

De samenvatting van PSV O17 - PEC Zwolle O17. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier





Ziggo Sport
Van der Vaart: 'Hij kan het Champions League niveau ook fluitend aan' ✨ | Rondo

Een hele belangrijke schakel voor PSV: 𝐒𝐞𝐫𝐠𝐢𝐧𝐨 𝐃𝐞𝐬𝐭! 🌟 Ondanks de blessure die de back heeft opgelopen heeft hij een groot aandeel gehad in dit kampioenschap 🦸‍♂️ ↠ Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken Klik hier Live topsport kijk je bij Ziggo gratis op kanaal 14! Meer info? Kijk op Klik hier Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder, Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. De deskundigen schuwen de scherpe meningen niet. Met wie ben jij het grondig eens of oneens? ↠ Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op Klik hier 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 🧡 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗩𝗢𝗘𝗧𝗕𝗔𝗟 ⚽️ 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗥𝗔𝗖𝗜𝗡𝗚 🏁 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl #ZiggoSport #Rondo #Talkshow





PSV
PSV: HIGHLIGHTS | CHAMPIONS 🤩

The highlights of PSV - Sparta Rotterdam. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier



Ongehoord Nieuws
Ongehoord Nieuws: Afl. 29

22 jaar na moord Fortuyn is demonisering springlevend, mestbeperking nieuwe klap voor de boeren en bedrijven gebukt onder greenbanking. Met oprichter Leefbaar Rotterdam Ronald Sørensen, lijsttrekker FVD Europees Parlement Ralf Dekker, bestuurslid Farmers Defence Force Sieta van Keimpema en Europarlementariër JA21 Michiel Hoogeveen.



Ziggo Sport
Guus Hiddink: 'Ik houd van de manier waarop hij met het team bezig is' 💬 | Rondo

Guus Hiddink heeft veel respect voor Carlo Ancelotti ❤️🔥 ↠ Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken Klik hier Live topsport kijk je bij Ziggo gratis op kanaal 14! Meer info? Kijk op Klik hier Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder, Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. De deskundigen schuwen de scherpe meningen niet. Met wie ben jij het grondig eens of oneens? ↠ Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op Klik hier 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 🧡 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗩𝗢𝗘𝗧𝗕𝗔𝗟 ⚽️ 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗥𝗔𝗖𝗜𝗡𝗚 🏁 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl #ZiggoSport #Rondo #Talkshow



FORMULA 1
FORMULA 1: What Does Lando's First Win Mean For Him and McLaren? | 2024 Miami GP Review | F1 Nation

In Miami, Tom Clarkson, F1.com Editor Greg Stuart and F1 Explains podcast presenter Christian Hewgill discuss how far McLaren can go this season after Lando Norris’ first Grand Prix victory. McLaren CEO Zak Brown and Team Principal Andrea Stella join the team to discuss how Lando won, what it will mean for his future and the next steps in the team's development. Also up for debate: how were McLaren behind Red Bull during F1 Sprint, but able to pull away and win the race? Was this a missed opportunity for Ferrari? And were there signs of encouragement for Mercedes? Plus, F1 Academy winner Abbi Pulling tells us how she dominated the second round of the series. 05:00 Lando ‘lifts weight off his shoulders’ 08:24 How he became a Grand Prix winner 11:36 Stella’s excitement from upgrades 21:55 What win means for McLaren going forward 24:30 Zak Brown’s best day in racing? 28:11 What went wrong for Verstappen? 35:17 How Newey’s exit will affect Red Bull 39:52 Lerrari feeling blue? 43:33 Leclerc’s best weekend of 2024? 47:44 RB punching above their weight? 52:46 Pulling ‘over the moon’ 01:00:05 Driver of the Day For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



Ziggo Sport
Guus Hiddink: 'Peter Bosz heeft het echt heel goed gedaan' 👏 | Rondo

Alles klopte dit seizoen bij 𝐏𝐒𝐕 ❤️ ↠ Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken Klik hier Live topsport kijk je bij Ziggo gratis op kanaal 14! Meer info? Kijk op Klik hier Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder, Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. De deskundigen schuwen de scherpe meningen niet. Met wie ben jij het grondig eens of oneens? ↠ Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op Klik hier 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 🧡 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗩𝗢𝗘𝗧𝗕𝗔𝗟 ⚽️ 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗥𝗔𝗖𝗜𝗡𝗚 🏁 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl #ZiggoSport #Rondo #Talkshow



MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 87

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Te gast: defensiespecialist Peter Wijninga, city-marketeer Frits Huffnagel en

Te gast zijn defensiespecialist Peter Wijninga, city-marketeer Frits Huffnagel en zangeres Justine Pelmelay. Met hen hebben we het over de situatie in Israël en Gaza, over een plan om meer Netflix-series af te laten spelen in ons land, en dan specifiek in Den Haag en over het Songfestival, dat vandaag van start gaat.



DutchtuberGaming
DutchtuberGaming: Overleef De Mega Golf! (Roblox)

Overleef De Mega Golf! (Roblox) 😂Meer leuke video's bekijken? dat kan hier!: Klik hier VOOR MEER & ABONNEER! 🍪Deze video is voor iedereen & alle leeftijden! 💬Laat weten wat je van de video vindt! 📷Instagram: Klik hier Ik ben Job. Ook wel bekend als Dutchtuber! Op dit YouTube kanaal upload ik dagelijks nieuwe filmpjes. Deze filmpjes zijn bedoelt voor iedereen & alle leeftijden. Music by Kevin Macleod: Klik hier Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: Klik hier promoted by Audio Library Ready for Summer by Roa Creative Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: Klik hier promoted by Audio Library



Vitesse
Vitesse: RONDJE PAPENDAL | Overzicht Academie maand april

De Academie draait op volle toeren en we blikken terug op de maand april. We spreken met twee jonge talenten in de naam van Abel Griffioen en Sven Jumelet. #Vitesse ► 𝗔𝗕𝗢𝗡𝗡𝗘𝗘𝗥 𝗡𝗨 Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗢𝗡𝗦 Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier TikTok: Klik hier





Zin in Zappelin
Zin in Zappelin: Afl. 120

Postbode Bert heeft een verborgen talent: hij kan heel goed goochelen. Kan Fenna dat ook onder de knie krijgen? Goochelaar Steven Kazàn laat zijn beste goocheltruc zien en Fenna laat zien hoe je zelf je eigen toverschilderij kan knutselen.



PatsBoemKledder!
PatsBoemKledder!: Spelprogramma voor kleuters over techniek.

De kandidaten doen een memoryspel. Verliezen ze, dan zorgen de monsters Pats! Boem! en Kledder! voor spectaculaire effecten als ontploffingen, vogelpoep en vallende gewichten. Als iemand wint, dan verschijnt er op één van de schilderijen een film over het productieproces van een alledaags voorwerp.



DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: EEN BOETE ALS WE DiT GEHEiM VERKLAPPEN! *DRAAiDAG OP PRETPARK* | Bellinga Vlog #3150

Video bevat samenwerking met @jabadooproductions Voor Info Klik hier @dutchfilmworks #debellingasfilm3 #pretparkopstelten #bellingafilm LUXY FiLMT HAAR EiGEN UiTPAK ViDEO ( te schattig!!! 😍) | Luxy Bellinga #38 Klik hier GRATIS OP ONZE KANALEN! ► Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier VOOR iEDEREEN 🎄🌟 - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet Klik hier & 200K FiLM BEHAALD 🤩 |“VAKANTiE OP STELTEN” Klik hier " 1000 ZONNESTRALEN " Klik hier " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's Klik hier “IJSJES" - Lucilla Bellinga Klik hier “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga Klik hier De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM Klik hier Op Stelten Film: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's Klik hier “FIËSTA” - De Bellinga’s Klik hier “DANSEN” - Luan Bellinga Klik hier - Lucilla Bellinga Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet Klik hier - Luan Bellinga Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier VRiENDENBOEKJE Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) Klik hier BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga Klik hier VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet Klik hier OMHOOG - Luan Bellinga Klik hier nov13 1e vlog: Klik hier JAARMOViES 2015 tm 2023 Klik hier PostAdres: De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 127

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



Michael Moore
Michael Moore: The Genie That Will Never Go Back in the Bottle: Part 1 of Our Week Inside NYC Campus

Ep. 315 of Michael Moore's podcast On this week’s episodes of Michael Moore’s podcast, Mike and his crew disobey the college presidents and NYC’s Mayor Adam’s orders to “outsiders” to stay off the campuses and to stop trying to “radicalize” our youth (because young people don’t have a mind of their own). Mike’s crew (Angie, Donald, and “Anonymous”) paid a visit to protest encampments made up of students from Columbia, City College, City University (CUNY), etc. to hear directly from the brilliant student organizers of these historic demonstrations. These are the voices you won’t hear on the mainstream media. Listen here to their eloquence and passion as they take a stand for the Palestinian people.   And then either join them — or start one yourself. For more of Michael’s work, subscribe to his Substack at MichaelMoore.com ******************** Photos by: Donald Borenstein ******************** Episode Underwriters: 1. Shopify. Sign up for a one-dollar-per-month trial period at Klik hier [all lowercase] and get full access to Shopify’s entire suite of features. 2. Moink. Moink brings additive-free, farm-fresh meat right to your door, and supports independent family farmers in the process. Go to Klik hier right now and get FREE bacon for a YEAR. ******************** Write to Mike: mike@michaelmoore.com



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 91

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.





FORMULA 1
FORMULA 1: Lando's Emotional Maiden Win And The Best Team Radio | 2024 Miami Grand Prix | Paramount+

All the very best from the airwaves during a very special weekend in Miami. Laughs in Practice, Sprint elation for Danny Ric and congratulations pour in for a new race winner. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



Feyenoord
First of five Feyenoord goals. 🧮 Ayase Ueda 🇯🇵

ABONNEER ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier



Heracles Almelo
Heracles Almelo - RKC Waalwijk | 05-05-2024 | Samenvatting

Abonneer op ons YouTube-kanaal via Klik hier Volg Heracles Almelo ook op: Klik hier Klik hier Klik hier 📲 En de Heracles Almelo App



Feyenoord
FIVE GOALS! 👋 | Highlights Feyenoord – PEC Zwolle | Eredivisie 2023-2024

Feyenoord heeft het legioen een mooie zondagavond bezorgd. In een sfeervolle Kuip werd PEC Zwolle met grote cijfers verslagen: 5-0. Santiago Gimenez scoorde als invaller tweemaal, terwijl ook Ayase Ueda, Luka Ivanušec en Lutsharel Geertruida trefzeker waren. #feypec ABONNEER ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier